Férfi ifjúsági I. osztály Sport36 Komló–NEKA 30-38 (14-21)


NEKA: Jónás Bálint, Anderlik Csaba (kapusok) Major Márk 1, Bálint Bence 10, Kecskés Dániel 6, Molnár Ádám Győző 3, Bognár Nándor 1, Dely Márton, Klucsik Roland 3, Kollonay Zoltán, Tóth Patrik 7, Szabó Pál, Fülöp Nándor 7, Pál László, Széles Nándor edző: Imre Vilmos

Imre Vilmos: "A támadójátékban szép dolgokat csináltunk, 38 gólt lőttünk, az első meccsen megvalósítottuk, amit elterveztünk. A védekezés, a kapusteljesítmény és a visszarendeződés viszont nem volt megfelelő számomra, ezt mutatja a 30 kapott gól. Remélem, hogy a következő mérkőzéseken sokkal harcosabban fogunk védekezni. Most azt éreztem, hogy a nagy előny birtokában visszaesett a koncentráció."

Tóth Patrik: "A mérkőzést jó iramban kezdtük el, így ötgólos vezetésre tudtunk szert tenni. Viszont ebbe az előnybe belealudt a csapat és könnyelműen játszottunk, az ellenfél fel tudott zárkózni. Védekezésben sokat kell javulnunk és fegyelmezettebben kell játszanunk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez."

Bálint Bence: "Nagyon jól kezdtünk, többgólos előnyt szereztünk, de sajnos szépen lassan belealudtunk a meccsbe és visszahoztuk az ellenfelet. A félidőben el tudtunk menni 7 góllal, és a második félidőben tartottuk az eredményt. A védekezésben kell fejlődnünk. Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 SZE 14 13:23:37/