Férfi ifjúsági I. osztály Veszprémi KKFT – NEKA 35 – 31 (18-16)

játékvezetők: Antal Ákos és Antalné Renner Irén

Veszprémi KKFT: Sneider B, Szöllőskei G 2, Hári L 4, Éles B 9, Csirke B 2, Tóth M 3, Szmetán P 3, Bóka D 1, Bendicsek Á 1, Buggyáki D 3, Szabó B 2, Szép M 4, Tóth D 1, Gombkötő R , Jaksa K, edző: Éles József

NEKA: Majer Ákos és Jónás Bálint (kapusok) Bálint Bence 9, Molnár Ádám 2, Lakosy Máté 1, Kecskés Bence 2, Papp Bence 2, Dely Márton 2, Klucsik Roland 1, Kollonay Zoltán 1, Somogyi Bálint 3, Tóth P 3, Szabó Pál, Bartha Bence 2, Fülöp Nándor 3, edző: Imre Vilmos

kiállítások: 2 ill. 4 perc

hétméteresek: 3/3 ill. 2/2

Imre Vilmos: "Egy nagy iramú, magas színvonalú találkozón a hazai csapat védekezése és kapusteljesítménye egy kicsit volt magasabb színvonalon, mint a miénk.  Egyértelműen ez döntötte el a két pont sorsát. Több fajta védekezési rendszerrel próbálkoztunk, sajnos ezen a mérkőzésen egyik sem működött. De ez inkább az ellenfelünk támadó játékát dicséri."

Bálint Bence: "Jól kezdtünk, de belealudtunk a mérkőzésbe, és a félidőben 2 gólos vezetésre tettek szert a hazaiak. A második félidő nagyon rosszul indult, el is mentek több góllal és utána már csak szaladtunk az eredmény után. A hozzáállásunkon kell javítani."

Somogyi Bálint: "Jól indult a mérkőzés, aztán a második félidő végén átvette a vezetést az ellenfél. A második félidőt rosszul kezdtük és sikerült nagyobb előnyt szerezniük, amit már sajnos nem tudtunk ledolgozni."

Fotó: Farkas Anita

2017 SZE 28 16:08:37/