Férfi ifjúsági II. o. NEKA II.–Balatonfüredi KSE II. 26-19 (11-8)

 játékvezetők: Gilitsch Gergő és Lebár Bence

 NEKA: Tasi D. Bokréta B (kapusok), Kovács D, Krakovszki B 2, Gáspár A 5, Dombi S 1, Igali G, Kis Molnár M 3, Bozi M 3, Szeverényi B, Battyányi A 2, Zbiskó Á 1, Temesvári G, Paizs M 5, Molnár M, Zatureczki K 4 , edző: Kopornyik Zsolt

 Balatonfüredi KSE: Gátvölgyi A, Horváth B, Farkas B 1, Urbán Zs 6, Gátvölgyi D 1, Ludmán M 4, Nagy M 2, Kovács B 1, Hotváth H 1, Hullám E 2, Tóth K, Breuer M 1, Strecicz Á, edző: Kiss Ákos

 kiállítások: 4 ill.4perc

hétméteresek: 5/4 ill. 5/2

Kopornyik Zsolt: "A védekezésünk és csapatlerohanásunk sokkal jobban működött, mint szerdán. Ez vezetett a magabiztos győzelmünkhöz. Nagyon sajnálom Battyányi Attila súlyos sérülését, mielőbbi felépülést kívánok neki. Remélem a csapatomat elkerülik a további sérülések."

Tasi Dániel: "Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan szerettük volna, egy kicsit belealudtunk, de a félidő végére sikerült háromgólos előnyt kialakítanunk. A második félidőt jól kezdtük és többgólos előnyhöz jutottunk. A támadó játékunkon van még mit javítani,de összességében gratulálok a csapatnak a 2 ponthoz és jobbulást Battyányi Attilának!!!"

Kis Molnár Máté: "Jól kezdtünk és végig kezünkben tartottuk a mérkőzést. Mindenki keményen küzdött és megérdemelten szereztük meg a győzelmet. A védekezésünk sajnos nem állt össze teljes mértékben , de a kiváló kapusteljesítmény pótolta hiányosságainkat. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Battyányi Attilának mielőbbi gyógyulást kívánok."

Paizs Miron: "Megfelelő hangulatban kezdtük el a mérkőzést, a csapat nagyon motivált volt. Az első félidőben szoros volt a küzdelem, amiből mi jöttünk ki jobban, így előnnyel fejeztük be az első félidőt. Ezt a második félidőben csak növelni tudtuk a jó védelemnek köszönhetően. Így a mérkőzést magabiztosan tudtuk megnyerni! Gratulálok a csapatnak! Jobbulást kívánok sérült játékosunknak: BATTYÁNYI ATTILÁNAK!"


2017 OKT 02 07:48:05/