Férfi ifjúsági II. o. NEKA II.–Várpalotai BSK 19-22 (9 -9)

játékvezetők: Bán-Farkas László és Miksó Dániel

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos, Bokréta Bence (kapusok), Kovács Dominik 2, Krakovszki Bence, Gáspár Attila 3, Kis-Molnár Máté, Szeverényi Bence 2, Dombi Soma 1, Temesvári Gábor 8, Paizs Miron, Zatureczki Kevin 1, Kiss Levente 1, Molnár Marcell, Krakovszki Zsolt 1, edző: Kopornyik Zsolt

 Várpalota: Ribi M, Molnár G, Oszkó Z 3, Major D 3, Balatoni Á, Végh M, Nagy M, Balogh D 1, Dobos P 4, Szikra B 1, Hegyi B, Gáspár I 3, Varga Z, Dröszler G 7, Foki D, Kerék P, edző: Soha Gergő

kiállítások: 4 ill 6 perc

hétméteresek: 4/3 ill. 2/2

Kopornyik Zsolt: "Egy nagyon jól védekező csapattal, és jól védő várpalotai kapussal szemben a gyenge támadójátékunk meghatározta a mérkőzés alakulását. Megérdemelt vendéggyőzelem született. Csapatunk remélem hamarosan kiegészül, mert többen betegek, mint ahány egészséges gyermekünk van."

Krakovszky Bence: "A tegnapi meccset hiányos csapattal kezdtük a sok beteg miatt, de jól tartottuk magunkat. Az első pár percben meglátszott rajtunk, hogy nem úgy állunk fel, ahogy eddig, az ellenfél vezetett, majd észbe kaptunk és átvettük a vezetést. A második félidőt döntetlennel kezdtük el, majd  a Várpalota vezetett és tartotta is a végéig."

Krakovszky Zsolt: "Az első félidőben nagyon szoros volt a mérkőzés, szünetben 9-9 volt az állás. A második félidő elején elment az ellenfél több góllal is, mi pedig nagyon sok hibával játszottunk. A meccs vége felé vissza tudtunk jönni 1-2 gólra, de sajnos nem tudtuk megfordítani a mérkőzést!"

Kiss Levente: "A mérkőzést rosszul kezdtük, de így is szoros volt az első félidő. A szünet után az ellenfél jött ki jobban, és meg is lépett pár góllal. Rengeteg hibával játszottunk, de a vége felé visszajöttünk a meccsbe, a végig kiélezett mérkőzésben azonban kikaptunk."

Fotó: Tompos Gábor

2017 OKT 19 14:57:09/