Férfi ifjúsági II. osztály NEKA II.–Grundfos Tatabánya 29- 24 (15-15)

játékvezetők: Csányi Tibor és Drinóczi Balázs

NEKA: Bokréta B, Takács Á, Tasi D (kapusok), Bozi M 1, Dombi S, Szeverényi B 3, Zbiskó Á, Igali G, 5Kovács D 3, Kiss L 2, Temesvári G 9, Molnár M 1, Kis Molnár M 3, Battyányi A 2, edző: Kopornyik Zsolt

Tatabánya: Vinceller Cs, Zolits Z 6, Barna L 7, Kádár K 2, Bagi B, Mucsi L, Kukács S, Batta G, Rosta B 4, Bocsó B, Waller K 2, Buzási Á, Gálfi S 3, edző: Nagy Péter

kiállítások: 14 ill. 12 perc

hétméteresek: 4/4 ill 4/4

Kopornyik Zsolt: „Egy nagyon nehéz mérkőzésen arattunk győzelmet. A Tatabánya rendkívül magas szinten támadott és védekezett, nehezen találtuk meg az ellenszert. Nem szép, de hatékony játékkal győztünk. Gratulálok a játékosoknak."

Temesvári Gábor: "Küzdős meccset játszottunk. A támadásunk nem volt az igazi, de az is igaz, hogy nem sokat játszottunk még nyitott védelem ellen. Az ellenfél meglepett minket azzal, hogy már az elején kijöttek emberfogásra, aztán megtaláltuk rá az ellenszert. A védelem és a kapusteljesítmény döntötte el a meccset, a páros kapcsolatokban még fejlődnünk kell, de még az út elején vagyunk. Az egész csapat nagyot küzdött, és mindenki hozzátette azt a pluszt, amire szükség volt. Talán az volt a legnagyobb hibánk, hogy gyorsan akartuk befejezni a támadásokat. Megnyertük a meccset és ez az, ami igazán számít. Gratulálok a csapatnak!"

Szeverényi Bence: "Jól szálltunk be a mérkőzésbe. Fegyelmezettek és harcosak voltunk mind a védekezésben, mind a támadásban, így a félidő felére 5 gólos előnyre tettünk szert. Viszont egyre pontatlanabbá váltunk védekezésben, támadásban pedig elkezdtünk kapkodni, így az ellenfél ezt kihasználva felzárkózott. A második félidőben az edzőnknek is köszönhetően sikerült újra összeszedetten együttműködni, és többgólos előnyre szert tenni. Sokat kell még fejlődnünk, gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Fotó: Tompos Gábor

2017 SZE 18 06:55:21/