Férfi ifjúsági II. o. Telekom Veszprém–NEKA 29-24 (12-14)

Telekom Veszprém: Hegyi M 2, Sipos T 2, Körtélyesi Z, Markovics P 4, Szűcs B 3, Giday Á 4, Dávid L 3, Almásy R, Kósa B, Bakos B 8, Mikler K, Kurucz B 1, Szabó T 2, Zsadányi M, edző: Diaz Ivo Luis

NEKA: Takács Á, Bokréta B és Tasi D (kapusok), Kovács D 4, Krakovszki B 1, Igali G 1, Dombi S 3, Gáspár A 6, Bozi M 1, Kis Molnár M 2, Battyányi A 4, Zbiskó Á, Zatureczki K, Kiss L 1, Molnár M 1, edző: Kopornyik Zsolt

kiállítások: 18 ill. 10 perc

hétméteresek: 1/0 ill. 4/2

Kopornyik Zsolt: „Ezen a napon a Veszprém megérdemelten nyert. Minden játékosom pályára lépett, a mérkőzésen nagyobb előnyt harcoltunk ki, és a képzéshez hozzá tartozik a vereség is.”

Zbiskó Ádám: "Véleményem szerint egy elég kemény meccsen vagyunk túl. Az első félidőben vezettünk a 20. percig, és utána a sok eladott labda miatt sikerült az ellenfélnek felzárkóznia. Az ok, ami miatt vesztettünk az, hogy nem volt meg bennünk a kellő akarat és küzdés, mentálisan felülmúlt minket ebben a Veszprém. A támadásban több olyan személy volt, aki a megszokottól eltérő szerepet kapott. A védekezés jól működött egy-egy hibával. Összegzésül: van min javítani és ehhez sok kitartást kívánok a csapatnak!"

Dombi Soma: "A meccsen elég jól kezdtünk, volt, hogy 12:4 volt az állás. Az első 20 percig jó iramot mentünk, szórtuk a gólokat, de valami már az első félidő vége felé megváltozott, nem koncentráltunk. A második félidőben úgy jöttünk ki, hogy megnyertük a meccset, csak szinten kell tartani az iramot, hát ez nem így volt, amit nagyon sajnálok. Legközelebb jobban oda fogunk figyelni és én hiszem, hogy nyerni fogunk!"


2017 SZE 25 20:25:38/