Férfi ifjúsági I. osztály NEKA–Telekom Veszprém 35-23 (20-10)

NEKA: Anderlik Csaba, Győri Kristóf (kapusok) Bálint Bence 2, Molnár Ádám, Lakosy Máté 2, Simotics Mátyás 5, Kerkovits Gyula 6, Tóth Péter 1, Papp Bence 3, Váczi Milán 1, Dely Márton 1, Somogyi Bálint 3, Gábor Marcell 1, Bartha Bence 6, Schäffer Zsolt, Spekhardt Gergő 4, edző: Imre Vilmos, Gyurka János

Imre Vilmos: "Igazi csapatmunkának köszönhető ez a győzelem. A védekezőteljesítményünk nagyon magas szintű volt az első félidőben, és ezzel magabiztos előnyt szereztünk. A második félidő első tizenöt percében folytattuk ezt, és növeltük a különbséget. A mérkőzés végén néhányszor olyan összeállításban voltunk, ahogy még nem is gyakoroltunk, ez látszott is, de összességében elégedettek lehetünk. Ez nagy siker, hiszen olyan riválist győztünk le, amely velünk együtt küzd a legjobb négy közé jutásért."

Kerkovits Gyula: "Nagyon jól kezdtük a meccset, így már az elején tudattuk az ellenféllel, hogy magabiztosan itthon tartjuk  a két pontot. Végig fölényben játszottunk szép gyors játékkal. Gratulálok a csapatnak!"

Bartha Bence: "A meccs elejét nagyon jól, és nagy iramban kezdtük, így már az első 15 percben többgólos előnyhöz jutottunk. Az első félidő vége felé már egy kicsit belealudtunk a meccsbe, de a szünet után újult erővel kezdtük újra a második felidőt. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Fotó: Tompos Gábor


2017 SZE 21 15:48:54/