Férfi serdülő I. osztály Veszprém KKFT Felsőörs–NEKA 24-19 (8-9)

NEKA: Takács Ákos, Kepess János 2, Major Márk 2, Kovács Dominik 2, Igali Gergő 1, Bock Milán 4, Tárnoki Márkó, Buri Attila, Széles Nándor, Pausits Noel, Bognár Nándor 3, Zbiskó Ádám, Temesvári Gábor 3, Pál László, Kecskés Dániel 2, Kiss Levente, edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 2, illetve 4 perc

Hétméteresek: 3/3, illetve 4/1

Kopornyik Zsolt: "A bajnokság egyik aranyérem-esélyes csapatával játszottunk. Az első félidőben nagyon okosan és taktikusan, összeszedetten kézilabdáztunk, ennek köszönhettük, hogy hátrányból felálltunk és fordítani tudtunk. Szünet után az első tíz perben viszont szertelenül és pontatlanul kézilabdáztunk, és ez okozta a vesztünket. A cserejátékosok új színt hoztak a játékba, új erőre kaptunk, azonban ez már késő volt."

Major Márk: "Az öltözőben megteremtett extázis hangulatot sikerült pályára vinnünk a meccs kezdetével. Nagyon jól játszott a csapat, megvolt a kellő akarat. Ez azt eredményezte, hogy a félidőben 9-8-as vezetéssel fordultunk. A második félidőben kicsit kiengedtünk, ennek köszönhető, hogy a Felsőörs vezetést szerzett. Sajnos a második játékrészben elfogytunk mentálisan, ami miatt az ellenfél megnyerte a meccset. Ennek ellenére a meccsen mutatott küzdelemért gratulálok a csapatnak!"

Kecskés Dániel: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést támadásban és védekezésben, el is tudtunk menni az első felidőben 3 góllal, de sajnos a második felidőben nagyon sok volt az eladott labda, a védekezésünk és a támadásunk sem működött annyira, de gratulálok a csapatnak."

Kovács Dominik: "Az első félidőben jól játszottunk, összejöttek a helyzetek, el is tudtunk lépni az ellenféltől 3 góllal. Sajnos a második félidőre elfogytunk, nagyon sok volt az eladott labda és a védekezésünk sem olyan volt, amilyen kellett volna, a végeredmény ellenére gratulálok a csapatnak."

Fotó: Farkas Anita

2017 SZE 28 16:02:52/