Fiú KSB Balmazújvárosi KK–NEKA 26-27 (15-16)

Fontos idegenbeli győzelmet aratott a NEKA fiúcsapata a kiemelt serdülő bajnokság legutóbbi fordulójában. Kovács Gergőék egy góllal győztek Balmazújvárosban, így a  tabella dobogós helyein csökkent a különbség az együttesek között.

játékvezetők: Benyusz Kende és Gadnai Attila

Balmazújvárosi KK: Balázs T, Dobi B 4, Kapitány N, Móricz Zs 8, Bodnár M 4, Tóvizi T, Széles N 4, Ludnai G 6, Szabó I, Juhász M, Lisztig Zs, Szilágyi J, Hegymegi B, Pinczés Gy, Tóth M, Répási M. edző: Tréki Tamás

NEKA: Győrvári T 1, Szabó P 1, Ilic Z 4, Major M 2, Kecskés D 4, Battyányi A, Kollonay Z 5, Zatureczki K 3, Majer Á, Takács Á, Alföldi B, Gáspár A, Kovács G 7, Bátky B. edző: Imre Vilmos és Kopornyik Zsolt

kiállítások: 2 ill. 6 perc

hétméteresek: 3/2 ill. 3/3

Imre Vilmos: "Nagyon nagy dicséret illeti a társaságot, óriási bravúrt hajtottunk végre az esélyesebb hazaiak ellen. A végjátékban egy labda döntött. Nagy öröm, hogy mi lőttük a győztes gólt."

Majer Ákos: "A hosszú utazás miatt az első 5 percben nem igazán találtuk magunkat de utána átvettük az irányítást, és hamar megszereztük a vezetést. Vezettünk 3 góllal, de sajnos az első játékrész vége nem úgy alakult, ahogy kellett volna, ezért ki is egyenlítettek. Az utolsó 3 másodpercben azonban sikerült még egy gólt lőni. A második félidőben fej-fej mellett haladtunk, aztán a vége kicsit izgalmasra sikerült. A lényeg, hogy a rájátszás talán legnehezebb meccsén megvan a két pont."

Kovács Gergő: "A meccset kicsit nehezen kezdtük, de utána sikerült felpörögnünk. A meccs végig kiegyenlített volt, az utolsó öt percre egygólos előnyünk volt, amit meg tudtunk tartani a meccs végéig. Gratulálok a csapatnak!"

Köszönjük a fotókat Farkas Anitának!

2017 ÁPR 21 14:27:53/