Fiú KSB Békés-Drén KC–NEKA 20-18 (11-10)

játékvezetők: Kiss József és Polgár András

Békés: Borbély I, Takács Sz, Temesvári G, Pál Sz, Dénes Á 3, Komlrusz L 2, Varga L 1, Kiss R 2, Kovács L 1, Csige N, Baranyai M, Ásós M 5, Vass E 3, Magyar B 3, Csányi D.  edző: Kádas László

NEKA: Bátky B, Győrvári T, Ilic Z 1, Major M 1, kecskés D 3, Zatureczki K, Pálfi D, Majer Á, Dely M, Kollonay Z, Nagy T, Alföldi B 2, Tóth Patrik 2, Fülöp N 2, Kovács G 6

edző: Kopornyik Zsolt és Imre Vilmos

kiállítások: 2 ill. 6 perc

hétméteresek: 4/4 ill. 4/4

Imre Vilmos: "A mérkőzés legnagyobb tanulsága, hogy a helyzeteket nem csak ki kell tudni dolgozni, hanem be is kell lőni. A védőmunkával elégedett vagyok."

Major Márk: "Jó ritmusban kezdtük el a meccset, ami vezetést eredményezett számunkra. Úgy érzem a szezonban a legjobb védekezést mutattuk, viszont ezt nem sikerült támadásban gólra váltani. Sok volt az eladott labdánk és sok rossz döntést hozott a csapat, így a Békés megérezte, hogy partiban lehet velünk ezen a meccsen. Sajnos a szinte kiváló védekezésünk a nagy iramban elöl nem volt ugyanilyen sikeres, így két góllal alulmaradtunk a mérkőzésen."

Fülöp Nándor: "A védekezésünk jó volt, de a támadásunkban a helyzetkihasználás nem volt tökéletes. Nem volt meghatározó góllövőnk a csapatban ."

Köszönjük a fotókat Farkas Anitának!

2017 MÁR 30 15:57:00/