Fiú KSB NEKA–Békés-Drén KC 24-22 (13-12)

játékvezetők: Kóbor András és Tasnádi László 

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos és Majer Ákos (kapusok) Zoran I 1, Kecskés D, Bátky B, Major M 3,Alföldi B 3, Szabó P, Gáspár A, Dely M, Tóth Patrik 5, Fülöp Nándor 5, Bálint Bence 5, Zatureczki Kevin 2, Kollonay Zoltán edző: Imre Vilmos

Békés - Drén KC: Takács Sz,Magyar B 4,Ásós M 7, Kohlrusz L 2, Kiss R 3, Kovács L, Csige R, Csányi D, Baranyai M, Varga L, Vass E, Dénes Á 6, Pál Sz, Temesvári G

edző: Papp Bálint

kiállítások: 6 ill 2 perc

hétméteresek: 1/1 ill. 4/2  

Imre Vilmos: "Hullámzó játékkal, főleg a második félidei teljesítménnyel sikerült itthon tartanunk a nagyon fontos két pontot."

Bálint Bence: "Nagyon izgultunk, az elején nem pörögtünk fel eléggé a meccsre. Aztán szépen lassan felvettük a tempót es meccsben voltunk. A második félidő végére átvettük a vezetést és azt tartani tudtuk, ami a jó védekezésünknek volt köszönhető. Gratulálok a csapatnak!"

Tóth Patrik: "Az első félidőben nem volt az igazi a visszarendeződésünk, így könnyű gólokat kaptunk, ezzel ellentétben mi nem tudtunk könnyű gólokat szerezni és így végig  szoros volt a mérkőzés. A második félidőben az utolsó 10 percben jó játékkal meg tudtuk nyerni a meccset és itthon tartottuk a két pontot. Nagyot küzdöttünk, gratulálok a csapatnak!"

2017 ÁPR 26 20:23:57/