Fiú KSB NEKA–EGER-SBS  23–16 (11- 6)

játékvezetők: Bán-Farkas László és Miksó Dániel

NEKA:  Takács Á, Tasi D és Pálfi D. (kapusok), Alföldi B 1, Major M 1, Gáspár A, Bátky B 1, Tóth Patrik 2, Kovács G 5, Ilic Z 1, Zatureczki K 8, Dely M 1, Fülöp N 1, Battyányi A 1, Kecskés D 1, edző: Imre Vilmos

Eger: Bettemsuk B 1, Bujdos Á, Csontos M 2, Fügedi G 2, Kelemen B 1, Kormos M, Major B, Molnár K, Moscoso P.C, Péter D, Szepesi N, Vörösváczki T 8, edző: Padla József

kiállítások:6 ill. 2 perc

hétméteresek:2/2 ill. 3/2

Imre Vilmos: "Hullámzó játékkal tartottuk itthon a két pontot. Nagyon sok ziccert hagytunk ki a mérkőzés folyamán, a védekezésünk és a kapusteljesítményünk elfogadható volt. A Szeged ellen jobb játékot várok a csapattól." 

Tasi Dániel: "A mérkőzésre nem tudtunk kellőképpen felpörögni, ez látszódott a játékunkon is. Rengeteg ziccert és hibát követtünk el támadásban, a védekezésünk a helyén volt. A végén ennek köszönhető a magabiztos győzelem. Gratulálok a csapatnak a 2 ponthoz, de csütörtökön egy nagy feladat vár ránk!"

Zatureczki Kevin: "Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, utána úrrá lett rajtunk a fáradtság és meglátszott az egész napos semmittevés. A félidei fejmosás után ismét kezünkbe vettük a meccset, ezért sikerült a végén nyolcgólos előnyre szert tennünk."


2017 ÁPR 11 23:41:41/