Fiú KSB: az utolsó meccs dönt az ezüstéremről

A NEKA fiú serdülőcsapata kikapott a Pick Szeged otthonában, így lépéshátrányba került a második helyért zajló csatában. Csütörtökön a Balmazújvárost fogadjuk hazai pályán, a győzelem azonban még nem elég az ezüstérem megszerzéséhez, ahhoz az kell, hogy a második Szeged kikapjon Balatonfüreden. 

Fiú KSB Pick Szeged–NEKA 25-18 (13-9)

NEKA: Majer Ákos, Tasi Dániel (kapusok), Takács Ákos, Alföldi Balázs 1, Major Márk 2, Gáspár Attila, Dombi Soma, Tóth Patrik 3, Bátky Bence 3, Fülöp Nándor 3, Kollonay Zoltán, Dely Márton 1, Ilic Zoran 1, Kecskés Dániel 2, Zatureczki Kevin 2

Imre Vilmos: "Nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk, védekezésében oldottunk meg inkább többet  a tervezett taktikából. Idegenben ez a támadójáték kevés volt a pontszerzéshez. Nagyon sok ziccert hagytunk ki, és a technikai hibák pecsételték meg a sorsunkat. Az utolsó hazai bajnoki mérkőzésen még kivívhatjuk az ezüstérmet, de a sorsunk már nem a mi kezünkben van."

Így látta:

Tóth Patrik: "Jól kezdtük a mérkőzést, de utána hullámvölgybe kerültünk és sokáig nem tudtunk gólt szerezni, így az ellenfél nagyobb előnyre tett szert. A második félidőben sikerült ledolgozni a hátrányt, majd a védekezési hibáink miatt sorra kaptuk a kiállításokat és a gólokat, ebből már nem tudott felállni a csapat. Csütörtökön mindent megteszünk a győzelemért!"

2017 MÁJ 23 06:23:29/