Fiú kiválasztó – döntés hamarosan

Sikeresen lezajlott a Nemzeti Kézilabda Akadémia fiú kiválasztó 2. fordulója. Az első körben szereplő jelöltek közül 46 fiatal kapott meghívást a következő megmérettetésre, akik két csoportban bizonyíthattak. A 2004-es születésű 16 sportoló mellett 2002-2003-as korosztály is megmutathatta, mire képes. 

A gyógytornászaink által elvégzett antropometriai vizsgálatok után egy rövid pszichológiai teszt megírása várt a gyerekekre, majd sportág-specifikus gyakorlatok közben figyelték őket a férfi szakág munkatársai: Imre Vilmos, Gyurka János, Kopornyik Zsolt, Szathmári János, Varga Zsolt

Miután közösen megnézte mindenki a NEKA Lakófalut és a kollégiumot, egymás közötti játék következett, ahol edzőink meccskörülmények között is láthatták, ki mire képes.

„A gyerekek képességeivel nagyjából eddig is tisztában voltunk, de most tovább tisztult a kép. Örülök, hogy sok ügyes és tehetséges fiút láttunk. Hamarosan dönteni fogunk arról, kik azok, akik felvételt nyerhetnek az Akadémiára” – mondta el Imre Vilmos szakágvezető.

Fotó: Tompos Gábor

2017 DEC 19 13:53:49/