Fiú serdülő I. osztály NEKA–Budaörsi KSE 35–23 (20-11)

játékvezetők: Bazsó Gábor és Németh Dávid

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 8, Krakovszki Bence 1, Igali Gergő, Tárnoki Márkó 1, Jajic Damjan 1, Bock Milán 1, Szeverényi Bence 1, Kecskés Levente 1, Bognár Nándor 9, Zbiskó Ádám 1, Temesvári Gábor 1, Kiss Levente 1, Krakovszki Zsolt 1, Csordás Máté, edző: Kopornyik Zsolt

Budaörs: Torma B, Szeverényi G, Vida G 1, Neukum Cs, Hunyadvári H 1, Orbán I 4, Dottore D 5, Orbán L 1, Balla B 1, Csörgő M, Katus B 9, Rozgonyi Á, Dóczi B, Pintér D, Kulin K 1, edző: Fülöp Péter

kiállítások: 2 ill. 6 perc

hétméteresek: 2/2 ill. 2/1

Kopornyik Zsolt: "Nagyon jó tempóban kezdtük a mérkőzést, ami megadta az alaphangot. A magas támadásszámért mindkét csapatot dicséret illeti. Tetszett, hogy bátran és kreatívan játszottak fiataljaink, többen leküzdötték félelmeiket. Az elkövetkezendő hetekben rendkívül fontos mérkőzések várnak ránk, ezért is kell a helyén kezelni a mai győzelmet. A Budaörs nagyon jó szellemiségben kézilabdázott, ennek köszönhető a mérkőzés színvonala, illetve a jó hangulatért köszönetet mondanék a szép számú szülői közönségnek és a NEKA-s szurkolóknak egyaránt."

Csordás Máté: "Jól kezdtük a meccset, ennek köszönhetően hamar nagy előnyre tettünk szert. Az első félidőben kevés hibával, eredményesen játszottunk. A második félidő elején volt egy kisebb hullámvölgy, de a végére megint jól működött a játékunk. Jó tempót diktáltunk, és csapatként játszottunk. Gratulálok a csapatnak!"

Kepess János: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ki tudtunk harcolni egy viszonylag nagy előnyt és ezt a félidő végéig tartani tudtuk. A második félidőt kicsit álmosan kezdtük és hullámvölgybe kerültünk, de hamar ki tudtunk belőle jönni. A mérkőzés végére ismét nagy lett a különbség, igaz volt némi pontatlanság, de nagyot küzdött a csapat! Megérdemelt volt a győzelem!"

Kecskés Levente: "Az elején jól kezdtük a mérkőzést és nagy előnyre tettünk szert. A második félidő elején volt egy kisebb hullámvölgy, de meg tudtuk tartani az előnyünket és ezáltal nyerni tudtunk. Gratulálok a csapatnak!"


2017 OKT 07 14:22:06/