Fiú serdülő I.o. NEKA–KSI 33-27 (17-13)

játékvezetők: Bán-Farkas László és Miksó Dániel

NEKA: Nagy T., Takács Á. (kapusok), Major M 3, Krakovszki B, Bock M 5, Tárnoki M, Buri A, Jajic D 2, Kis-Molnár M, Széles N 5, Pausits N, Bognár N 7, Dombi S 1, Temesvári G 1, Kecskés D 7, Krakovszki Zs 2, edző: Kopornyik Zsolt

KSI: Bagjos A, Blaskó B, Musztács D 7, Bognár M 6, Székely E 1, Nagy T, Sáfrány B 2, Kozma A 2, Kozma Attila 2, Szerencsés M, Vincze L, Almássy M, Almási Marcell 9, edző: Szabóné Balogh Judit

kiállítások: 6 ill. 6

hétméteresk: 5/2 ill. 3/2

Kopornyik Zsolt: "Egy hosszabb menetelés után érezhető, hogy jót tesz majd nekünk a kis pihenő. A gyerekek nagyon fegyelmezetten dolgoznak, sok teendőnk van. Igyekszünk feltölteni energiaraktárainkat a második szakaszra, képezni magunkat. Ma egy rendkívül tudatos kézilabdát játszó ellenféllel szemben nyertünk, ellentétes periódusok váltakozásával. Okulnunk kell belőle. Annak örültem, hogy csapatomban is többen a megbeszélteket betartva, ámde kreatívan igyekeztek kézilabdázni. Büszke vagyok rájuk."

Széles Nándor: "Jól kezdtük a mérkőzést, gyors gólokat is tudtunk szerezni, melyeknek köszönhetően néhány góllal sikerült ellépni az ellenféltől. Voltak pár perces hullámvölgyek is a meccsben, de taktikailag megpróbáltunk mindent betartani, amit az edzőnkkel megbeszéltünk, így győztesen tudtuk elhagyni a pályát. A fiatalabbak is több játéklehetőséget kaptak és jól is teljesítettek, úgyhogy gratulálok nekik, és a csapatnak is!"

Bock Milán: "A játék kezdetén nagy tempót diktálva, sok lerohanásgóllal kezdtünk. Védekezésben fegyelmezettek voltunk, így meg tudtunk lépni ellenfelünktől, viszont a negatívum az, hogy mindkét félidőben, a végjátékból nem mi jöttünk ki jobban, és így fel tudtak zárkózni. Összességében egy jó csapat ellen tartottuk itthon a két pontot. Gratulálok a mindenkinek!"

Damjan Jajic: "Jól kezdtük a meccset, voltak hullámvölgyek, amikor az ellenfél feljött négy gólra, de az edzőnk időt kért, hogy megnyugodjunk. A meccs végén hattal nyertünk, gratulálok a csapatnak a két ponthoz!"

Takács Ákos: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de utána hibákat követtünk el, és ezzel az ellenfél felzárkózott. A második félidőben sok indulásgólt lőttünk. Gratulálok a csapatnak!"


2017 OKT 22 09:49:13/