Fiú serdülő bajnokság Sport36 Komló–NEKA 18-21 (7-10)

Háromgólos győzelemmel kezdte a serdülő-bajnokságot a NEKA fiúcsapata. A fiúk Komlón nyertek 21-18-ra. Az utolsó pillanatokban a csapatkapitány, Zoran Ilics vállsérülést szenvedett, akinek gyors gyógyulást kívánunk!

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 4, Kovács Dominik, Bock Milán 1, Igali Gergő, Széles Nándor 2, Pausits Noel, Szeverényi Bence, Ilic Zoran 7, Tárnoki Márkó Temesvári Gábor, Papp Tamás 6, Zbiskó Ádám, Kiss Levente, Krakovszki Zsolt, edző: Kopornyik Zsolt

Kopornyik Zsolt: "Tipikus első mérkőzés volt, a játékosok rendkívül szerettek volna bizonyítani, egy kicsit túl is izgultuk a dolgokat. Az első félidőt befolyásolta a technikai hibák magas száma, de az utolsó öt percben összeállt a védekezés, pontosabban játszottunk, ezzel sikerült előnyt szereznünk. A második félidőben próbáltuk ezt folytatni, azonban a játék folyamatosságát az egyéni megoldások megtörték, sajnos rossz döntéseket hoztunk. Összességében egy jól játszó csapatot vertünk meg."

Nagy Tibor: "Végig szoros meccs volt, amit leginkább magunknak köszönhettünk. Eleinte a támadásainkban sok hiba volt, labdákat adtunk el, de a második félidőben már pontosabban játszottunk. A győzelemhez gratulálok a csapatnak, Zorannak pedig jobbulást kivanunk!"

Zoran Ilic: "Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, 7-5-re is vezetett az ellenfél. Az edzőnk időt kért, helyre tette a csapatot és az első félidőt 10-7-re zártuk. A második játékrészben sikerült végig tartanunk az előnyt, és a végére kialakult a 3 gólos különbség. Nem igazán jó játékkal nyertünk, de örülünk a 2 pontnak. Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 SZE 14 13:42:24/