Fókuszban a NEKA
Többek között a NEKA-n folyó szakmai munkáról is beszélt a Testnevelési Egyetem mesterképzésének (MSc) végzős hallgatói előtt, Hajdu János, a Nemzeti Kézilabda Akadémia sportszakmai vezetője.
A kiváló szakember három témát is kifejtett a gyakorlati példákkal alátámasztott előadásában, amelyet a tervezettnél fél órával tovább kellett tartania, olyan sok kérdést kapott a képzésen résztvevő jövendőbeli szakedzőktől. 
"A végül négy órásra nyúlt prezentációm középpontjában a NEKA szakmai bemutatása, az akadémiai csapatokkal dolgozó edzők együttműködésének szabályrendszere, illetve a női és férfi sportolók közötti különbség szemléltetése állt. A mesterképzés résztvevői nagy érdeklődést mutattak valamennyi téma iránt, számtalan kérdést kaptam. A hallgatóságot különösen a kiválasztási rendszerünk, a videoelemzéses edzések, a szakmai tervünk és az erőnlétfejlesztési gyakorlatok érdekelték. A jelenlévők már jártak nálunk Balatonbogláron, így nemcsak létesítményeinket ismerték, de az edzéslátogatások révén az akadémiánkon folyó munka színvonalával és eredményeivel is tisztában voltak." - összegezte a Testnevelési Egyetemen töltött délután tapasztalatait honlapunknak Hajdu János.


2019 MÁR 07 08:04:14/