Fölényesen nyertek az ifik

A NEKA férficsapata magabiztosan győzte le a vendég Komlót 34-17- re az ifjúsági bajnokságban. 

Férfi ifjúsági bajnokság, I. osztály: NEKA – Sport36 Komló 34-17 (17-9)

játékvezetők: Bazsó, Németh

NEKA: Majer Ákos, Jónás Bálint (kapusok), Major Márk 4, Kecskés Dániel 5,Molnár Ádám 2, Bognár Nándor 1, Papp Bence 2, Váczi Milán 4, Klucsik Roland 4, Kollonay Zoltán 3, Tóth Patrik 2, Szabó Pál 1,  Bartha Bence 1, Fülöp Nándor 2, Pál László 3 - edző: Imre Vilmos

Komló: Szilágyi B, Tullner A, Putnoki P, Kaáli Nagy K 3,Trischler M 1, Nyers M 4, Kemény L 2, Gajdos D 2, Balogh P, Takács M, Kovácsevics I, Mihályfi B, Finta Gy 2, Illés L 3 - edző: Szappanos Gergely

kiállítások: 6 ill. 10

hétméteresek: 5/4 ill. 3/3

Major Márk: „A meccs kezdésénél tudtuk, nem mindegy milyen lendülettel indítjuk el a bajnokság második részét. Jó hangulatú, pergős játékkal mentünk a félidőre apróbb hibákkal. Végig uraltuk a meccset és növeltük a különbséget. Sikerült nagy fölénnyel megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak!”

Klucsik Roland„Számunkra nagyon fontos volt ez a mai mérkőzés, hogy jól kezdjük az évben az ifjúsági bajnokságot és a jövő heti Veszprém meccsre is készültünk már egy kicsit. 
A második félidő egy kicsit parázs hangulatban telt, de a jó védekezésünknek és elöl a gólerős támadásoknak köszönhetően nagyarányú győzelmet tudtunk aratni. Gratulálok a csapatnak!”

Kecskés Dániel: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ezért az első félidőben 8 gólt közé tudtunk tenni. A második félidőben higgadtak tudtunk maradni és növelni tudtuk a különbséget. Gratulálok a csapatnak!”

2018 FEB 07 20:21:22/