Fontos idegenbeli győzelem

Remekelt a NEKA a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban, miután a Balatonfüred otthonában 34-27-re nyert a 16 gólos Kepess János vezérletével!

Férfi ifjúsági bajnokság II. o. Balatonfüred II. – NEKA II. 27-34 (13-16)

NEKA: Bokréta Bence, Konyicsák Tamás (kapusok), Temesvári Gábor 3, Kovács Dominik, Krakovszki Zsolt 1, Papp Tamás 4, Szeverényi Bence 1, Battyányi Attila 2, Paizs Miron 2, Zatureczki Kevin, Zbiskó Ádám, Kiss Levente, Kepess János 16 (7), Bozi Máté 3, Gáspár Attila 2, Igali Gergő

Hétméteresek: -, illetve 7/7

Kiállítások: 6 perc, illetve -

Kopornyik Zsolt: "Úgy érzem a csapat rászolgált a győzelemre, sokat dolgoztak érte a fiúk. Több jó egyéni teljesítmény mellett a védekezésünknek köszönhettük győzelmünket."

Kepess János: "Győzelmi kényszerben voltunk, így rajtunk volt nagyobb nyomás. A mérkőzés egy darabig szoros volt, de a jó védekezésnek és kapusteljesítménynek köszönhetően el tudtunk lépni pár góllal. A második félidőt jól kezdtük, tovább növeltük előnyünket, amit a meccs végéig tartani tudtunk. Gratulálok a csapatnak!"

Bokréta Bence: "A mérkőzést nagyon motiváltan, győzelemre éhesen kezdte mind a két csapat. Ez a pályán is meglátszott. nagyon kiélezett volt az első 20 perc, utána egy kis előnyre tudtunk szert tenni az első félidő végére. Második félidőben ezt az előnyt tudtuk növelni taktikus játékkal, és jó védekezéssel. Kiemelném Kepess Janó teljesítményét, aki egymaga 16 góllal segítette a csapatot a győzelemhez. Fontos volt ezt a 2 pontot megszerezni idegenben, mert most ez adhat lendületet a csapatnak kijönni a gödörből!"

Bozi Máté: "A mérkőzés elején szorosan haladt a két csapat egymás mellett, de aztán elléptünk pár  góllal és így a végére egy sokkal jobb játékkal, mint a múlt héten, sikerült egy 7 gólos győzelmet aratnunk! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Konyicsák Tamás: "Nagy nyomás volt rajtunk, mivel meg kellett nyernünk a mérkőzést. Jól kezdtük a meccset, védekezésben és támadásban is jobbak voltunk, mint az ellenfél. Gyorsabban támadtunk, sok indítás- és lerohanásgólt szereztünk, amit a Füred nem tudott viszonozni. Gratulálok a csapatnak!"

Köszönjük a fotót Farkas Anitának!

2018 FEB 24 12:33:43/