Fonyódi elismerés gimnazistáinknak
Polgármesteri Különdíjat vehetett át Fonyódon az Országos Diákolimpián aranyérmet szerző Mátyás Király Gimnázium női kézilabdacsapata.
 A város képviselő-testülete nevében Hidvégi József polgármester adta át az elismerést dr. Woth Péter vezetőedzőnek, és a Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosaiból álló együttesnek. A díjátadón kiemelték, Fonyód történetében először fordult elő, hogy a rangos sporteseményen első helyet szerzett a helyi gimnázium csapata. A lányok az V.-VI. korosztály debreceni döntőjében, a szintén NEKA-s játékosokkal felálló, balatonboglári Mathiász János Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola előtt végeztek az élen, s ezzel kivívták a középiskolások világbajnokságán való indulás jogát is. Az ünnepséget követően díszvacsorára voltak hivatalosak kézilabdázóink.

A csapat névsora: Kovács Noémi, Simon Armilla, Vajer Blanka, Rónai Diána, Woth Viktória, Faragó Luca, Kocsis Bettina, Vámos Petra, Vámos Míra, Mérai Maja, Kajdon Blanka, Mlinkó Zsófia, Magera Noémi, Kubina Molli.

Dr. Woth Péter mellett Bors Éva és Lehel László testnevelő tanárok patronálóként segítették a munkát, de a szakmai stáb tagja volt Seck György terapeuta is.

fotó: fonyodmedia

2019 MÁR 18 16:56:04/