Fordított és győzött a NEKA serdülőcsapata
A NEKA II. fiú serdülőcsapata a Tatabányát fogadta a bajnokság csütörtöki játéknapján, és ötgólos győzelmet aratott Balatonbogláron.

Lehőcz Zoltán együttese az első félidőben még hátrányban volt, de szünet után remek játékkal megfordította a találkozót, és végül két pontot szerzett.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 11. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Grundfos Tatabánya KC 30–25 (10–11)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 50 néző

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Pergel A. 8, Lámfalusi P. 6, Kiss L. 5 (1), Dósa H. 3, Kathi S. 3, Bozi M. 2, Matisz L. 1, Paizs M. 1, Tisza L. 1 (1), Kis Molnár M., Kosztoványi A., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Grundfos Tatabánya KC: Darmstadter M. (kapus) – Krancz K. 5, Bodnár Á. 4 (4), Oláh B. 4 (1), Weiler K. 4, Halmi Sz. 3, Tóth B. 3, Edwards O. 1, Szegi K. 1, Batta G., Benkő K., Fraiman M., Kolozsi K., Kucsera M., Nyers D., Vincellér Cs. Vezetőedző: Sebestyén Máté

Hétméteresek: 2/2 illetve 5/5

Kiállítások: 6 perc illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG:

Lehőcz Zoltán: "Hasonlóan alakult a mérkőzés mint a múlt heti. Sajnos még nem tudunk ötven percen keresztül koncentráltan kézilabdázni, de az nagyon örömteli, hogy sikerült ismét felállnunk, s ezúttal megfordítanunk a találkozót. Az elmúlt hetek nagy értéke, hogy legfiatalabbjaink egyre több terhet vesznek át a többiektől, s mindig van a csapatban valaki, aki tovább tudja lendíteni a szekeret. Gratulálok a fiúknak a fontos győzelemhez!"

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Lámfalusi Péter: "Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidő közepén volt egy kis hullámvölgyünk és a félidőben eggyel ment az ellenfél. A második játékrészben viszont elég jól kezdtük a meccset és meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Hozzá tudtak tenni a fiatalok is a mérkőzéshez, gratulálok a csapatnak!"

Kovács András: „Az első félidőben elaludtunk, ez az eredményen is látszott, de a második félidőre összekaptuk magunkat, és sikerült megfordítani és megnyerni a meccset. Büszke vagyok a csapatra!”

Pergel Andrej: "Jól kezdtük a meccset de volt egy periódus ahol teljesen lefagytunk. Félidőben viszont összeszedetten jöttünk ki az öltözőből így szép lassan megtudtuk fordítani a mérkőzést."

fotó: Tompos Gábor

2018 NOV 29 19:34:10/