Gólgazdag NEKA-siker
Hazai pályán nyert 47-21-re a NEKA II. a Budakalász ellen a fiú serdülő bajnokság 7. fordulójában. 

Lehőcz Zoltán együttese a félidőben már magabiztosan vezetett, és végül magabiztos győzelmet aratott.

Serdülő I. osztály – Nyugati–csoport, 7. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – CYEB Budakalász 47–21 (27–8)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Gréczi Gergő, Koltai Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Kiss L. 8, Krakovszki B. 8 (1), Hegedűs O. 6, Tisza L. 5, Lámfalusi P. 4 (1), Paizs M. 4, Bozi M. 3 (1), Molnár R. 3, Pergel A. 2, Dósa H. 1, Kathi S. 1, Kis Molnár M. 1, Kosztoványi A. 1, Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

CYEB Budakalász: Sápy M. (kapus) – Vrhovina D. 9 (1), Zanati Á. 4 (1), Nyilas Z. 3, Osoha Gy. 3, Berényi B. 1, Szepesi G. 1, Balogh A., Szabó D., Tóth G. Vezetőedző: Varjú Péter Csaba

Hétméteresek: 4/3 illetve 3/2

Kiállítások: 4 perc illetve 6 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "A mérkőzés fő feladata az 5:1-es védekezés és az ebből történő gyors indítás gyakorlása volt, ezt különösen az első félidőben koncentráltan és hatékonyan oldottuk meg. A negyvenhét dobott gól előtt le a kalappal, külön örömteli, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni. Gratulálok a csapatnak!"

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kiss Levente: „Esélyeshez illően kezdtük el a mérkőzést, már az elején nagy előnyre tettünk szert, amit a még a végén is növelni tudtunk. Gratulálok a csapatnak a nagyarányú győzelemhez!”

Lámfalusi Péter: „Jó volt a támadójátékunk, gyorsan vittük fel a labdát, gyors gólokat lőttünk, de védekezhetünk volna picit jobban, hogy kevesebb gólt kapjunk. A befutókra jobban odafigyelhettünk volna, de jól működött az 5-1-es védekezésünk!”

fotó: Tompos Gábor

2018 OKT 18 19:50:58/