Gólzáporos győzelem

Százhalombattán vendégeskedett az NBI/B junior bajnokságban szereplő, serdülő játékosokból álló junior csapatunk. A sérülések és bajnoki mérkőzések következtében mindössze három belső emberrel felálló csapatunkban a szélsők kaptak kiemelt szerepet. Nekik kellett helyettesíteni átlövőinket is. Az alaphangot megadta a védekezésünk, hiszen ellenfelünk már az 5. percben időt kért, a 17. percben 0 - 8 állt az eredményjelzőn. Jó védekezés mellett több rövid passzos kontratámadást követően szereztünk gólokat, nem a felállt fal elleni játék dominált. Több labdát szereztünk visszafutásból és az ellenfél 7:6 elleni játékát is sikerült levédekeznünk. A második félidőben több jó egyéni teljesítményt láthattunk, Kovács Gergő sérülésből tért vissza, Dombi Soma és Kecskés Dániel átlövőként állt helyt, Major Márk pedig irányítóban vezette a csapatot. Mindenki pályára lépett, kapusaink közül Tasi és Bokréta is több remek védést mutatott be, stabil pontnak bizonyultak.

Százhalombattai KE – NEKA  22-36  (8-16)

NEKA: TASI Dániel 1 (kapus) - KLUCSIK ROLAND 7, Bátky Bence 2, Major Márk 4, Újvári Roland, Battyányi Attila 1, ZATURECKI KEVIN 4 csere: Nagy Tibor , BOKRÉTA BENCE (kapusok): Győrvári Tamás 3 , DOMBI SOMA 3,KECSKÉS DÁNIEL 4, KOVÁCS GERGŐ 4

Az ellenfél legjobb dobója :Bogdán 5 

hétméteresek:4/3 ill. 2/2

kiállítások:10 ill. 8 perc

Kopornyik Zsolt: "Az első félidő okos védekezése meghatározta a mérkőzést alakulását, határozottan és megfelelő koncentrációval védekeztünk. Jól rendeződtünk vissza, több labdát is szereztünk. Az eredmény ellenére azért is vagyok büszke a játékosaimra, mert a belső pozíciókban mindösszesen három embert tudtunk forgatni, így az ő szerepüket kiválóan vették szélső játékosaink. Sérültjeinknek jobbulást kívánok!"

Bokréta Bence: "Nagyszerűen kezdtük el a mérkőzést, már az elején kialakítottunk  egy magabiztos előnyt, ami megadta az alaphangot az egész mérkőzéshez."

Zaturecki Kevin: "A meccset a csapat magabiztosan kezdte, a kapusteljesítmény kitűnőnek bizonyult, ezért 17 percig nem született hazai gól. Amikor megvolt a 12 gólos előny, jött egy kis hullámvölgy, de egymás segítésével és biztatásával kijutottunk ebből is, így végül magabiztosan nyertünk."

Köszönjük a fotót Farkas Anitának!

2017 MÁR 13 11:03:38/