Gólzáporos győzelem Fehérváron
Nagy fölénnyel, 43-16-ra győzött a NEKA csapata a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban.

Kopornyik Zsolt együttese végig kézben tartotta a mérkőzést, és sikerével százszázalékos mérleggel a tabella élén áll.

Férfi ifjúsági II. osztály:

Alba-MÁV Előre – NEKA II 16-43 (5-22)

NEKA II: Takács Á., Majer Á (kapusok), Temesvári G. 3, Kovács . 4, Jajic D. 2, Krakovszki Zs. 5, Papp T. 6, Bock M. 2, Zatureczki K. 3, Tárnoki M. 3, Dombi S. 3, Szeverényi B. 1, Bozi M. 4, Papp B. 3, Paizs M. 2, Bodós M. 2 – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 6, illetve 2 perc

Hétméteresek. 1/1, illetve 6/5

MESTERMÉRLEG:

Kopornyik Zsolt: „Az elmúlt időszakban nem sikerült Fehérváron nyernünk, azonban most várakozáson felül alakult az eredmény. Tudjuk, hogy csütörtökön ennél sokkal több kell, szeretnénk a játékban fejlődni. Ennek ellenére több egyéni teljesítmény javult, aminek örültünk. Battyányi Attilának mielőbbi felépülést kívánunk, várjuk vissza. ;)”

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Bock Milán: „A mérkőzést nagy lendülettel tudtuk kezdeni, sok könnyű, lerohanás-, és indításgólt szereztünk. A védekezésünkbe csúszott néhol hiba, de ezt hamar tudtuk korrigálni, ezért már a félidőben nagy előnyre tettünk szert. A második félidőben mindenki kapott elég játéklehetőséget. Voltak hibák, voltak pozitív dolgok, de már alakul a csapat. Gratulálok mindenkinek!”

Dombi Soma: „Az első félidőt jól kezdtük, amit tudtunk végig tartani egészen a szünetig. Majd a második félidőben szerintem a koncentrációval volt egy kisebb bajunk, de alapjáraton a második félidőt szépen hoztuk a csapat jó iramot ment! Bár van min javítani, látszik hogy napról napra jobban összeszokunk és ez egyre jobb lesz!”

Zatureczki Kevin: Jól kezdtük a mérkőzést, a sok gyors indításnak és jó védekezésnek köszönhetően hamar nagy előnyre tettünk szert az első félidőben. Második félidőben sikerült ugyanezt megvalósítani és így magabiztosan meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!”

Majer Ákos: „Nagyon jól kezdtük a meccset, hamar megszereztük az előnyt. A félidőben már jelentős volt a fölény, végül sikerült jól be is fejezni a meccset és elégedettek lehetünk a teljesítménnyel. Gratulálok a csapatnak!”

fotók: Farkas Anita

2018 OKT 06 08:32:32/