Gólzáporos győzelem

Otthon szerzett két pontot a NEKA a férfi II. osztályú ifjúsági bajnokságban. A fiúk a nyolcgólos Kepess János vezérletével 35-19-re verték a Tata együttesét. 

Férfi ifjúsági II. o.:

NEKA II. – Tatai AC 35-19 (16-12)

játékvezetők: Bábos Marcell és Papp Richárd

NEKA: Bokréta Bence, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 8, Kovács Dominik 2, Gáspár Attila 3, Igali Gergő 1, Kis Molnár Máté 4, Szeverényi Bence 5, Bozi Máté, Battyányi Attila 2, Temesvári Gábor 2, Paizs Miron 1, Zatureczki Kevin 2, Kiss Levente, Molnár Marcell 3, Zbiskó Ádám - edző: Kopornyik Zsolt

Tatai AC: Steczina M 6, Csics B 2, Kovács M 2, Lovász Á 2, Boros Z, Becze T 1, Bene B, Zeőke – Szőke B 1, Virág K 3, Veréb K 2, Magyar S, Németh P, Járvás Á, Hartmann G, Dávidházy B, edző: Márton Á.

kiállítások: 10 ill. 2

hétméteresek: 4/3 ill. 6/3

Kopornyik Zsolt: „Fontos volt, hogy pszichikai tartásban fejlődjünk a hétvégéhez képest. Sajnos cseréink az első félidőben még körülményesek voltak, a másodikban koncentráltabban kezdtünk, jobban is védekeztünk. Akadt egy-két bátrabb teljesítmény, azonban átlövőinktől keményebb védőmunkát, támadásban pedig dinamikusabb, ötletgazdagabb játékot várok. Még két hét komoly munka vár ránk, hogy emelt fővel zárhassuk az évet.”

Kiss Levente: „A mérkőzést álmosan kezdtük, sem a támadás, sem a védekezés nem állt össze. A félidőben megkaptuk a fejmosást, és ez meg is látszódott, és a meccs második felére összeszedtük magunkat és nagy különbségű győzelemre tettünk szert. Gratulálok a csapatnak!"

Zbiskó Ádám: „A mai egy elég élvezetes meccs volt számomra, mivel eddig kevesebb játéklehetőség jutott nekem és némelyik csapattársamnak is, de most mindenki pályára léphetett, hogy bizonyítson és ezzel a bizalommal mindenki élt. Nagyon örültem ennek, és nagyon élveztem a játékot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez."

Kis Molnár Máté: „Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést és tudtuk tartani a többgólos előnyt, sőt még növelni is. Minden pályára lépő játékos részese volt a nagy különbségű győzelemnek. A vasárnapi vereség után jót tett mindenkinek az újabb siker! Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!”

Szeverényi Bence: „Jó hangulatú mérkőzést tudhatunk magunk mögött, melyen jó egyéni megoldásokat sikerült megvalósítani és csapatban is jól tudtunk együttműködni. Törekedtünk az edzői utasítások minél pontosabb kivitelezésére, ami ehhez a szép győzelemhez vezetett. Sok még a tanulnivaló, de jó úton haladunk.”

Fotók: Tompos Gábor

2017 NOV 29 20:54:24/