Gólzáporos meccsen nyert a NEKA

Férfi NBI/B felnőtt NEKA–Csurgó 41-39 (19-15)

játékvezetők: Felhő Ferenc és Öcsi Tamás

NEKA: Török Á 11, Szöllőskei G 3, Simotics M, Kecskeméti T 6, Tóth M, Pap Á, Uros B 8, Somogyi B 1, Gábor M 7, Spekhardt G 2, Csomor T 2, Fekete M, Schäffer Zs 1, kapusok: Győri K, Szabó M és Nagy D

edző: Gyurka János

Csurgó: Ács P, Bazsó P 3, Tóth S, Csordás M 2, Magyar B, Balogh Á, Manoljovity S 1, Péter B 5, Kisgéczi P, Balogh P 3, Szabó g 9, Torma M, Füstös A 9, Metcz D, Mátó I 7, Füstös Á

edző: Bencze József

kiállítások: 4 ill.4 perc

hétméteresek: 1/0 ill. 5/5

Gyurka János: "Ahogy az egy komoly mérkőzésen lenni szokott, egy kicsit sem lankadhatott a figyelmünk, mert könnyen felzárkózott volna az ellenfelünk. Szerencsére sikerült végig megtartani az előnyünket. Egy pörgős, jó mérkőzést játszottunk. Amit támadásban elterveztünk, azt szinte maradéktalanul sikerült is véghezvinnünk. Ezzel igazán elégedett is vagyok. Sajnos a védekezésről ez már nem mondható el. Jobban össze kell hangolni, többet kell segíteni egymásnak. Végső soron jó volt a mai teljesítményünk, és gratulálok a csapatnak."

Török Ádám: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, támadásban és védekezésben egyaránt jók voltunk, így már az elején el tudtunk lépni pár góllal. Ezt a vezetést kellett volna csak megtartani, de voltak hullámvölgyeink, amikor felzárkózott az ellenfél. A végjátékban nagyon küzdöttünk, így tudtuk megnyerni a meccset. Gratulálok a csapatnak!"

Uros Borzas: "Úgy gondolom, nagyon jól kezdtük el a mérkőzést, dinamikus és gyors játékot játszottunk, sok lerohanásgólt lőttünk, ami összességében jellemző ránk. Jó volt a védekezés, így a kapusunk is tudott teljesíteni. A szünetben megbeszéltük, hogy ugyanígy folytatjuk a második félidőt is, de egy picit kiengedtünk, nem voltunk koncentráltak, sok gólt kaptunk a végére és a védekezés nem volt az igazi. Így is sikerült két pontot itthon tartani, aminek nagyon örülünk. Sajnos Kerkovits Gyuszin kívül a csapatkapitányunk sem tudott játszani, így rám bízta Jani bá az irányító posztot. Úgy gondolom, jól sikerült helyettesítenem Mikita Bencét, ami nem könnyű."

Fotók: Tompos Gábor

2017 MÁR 17 23:12:52/