Győri látogatók a Nemzeti Kézilabda Akadémián

Egynapos látogatáson vett részt Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémián a Győri Audi ETO KC 2003-as születésű lánycsapata. A kézilabda bemutató nap programja egy edzéssel kezdődött, melyet ifj. Kiss Szilárd, a NEKA edzője, a leány serdülő válogatott szövetségi edzője tartott a lányoknak. Az ebédet követően a vendégek körbejárták a NEKA Lakófalut és rövid bepillantást nyerhettek az akadémisták életébe.

Délután a NEKA 2003-as lánycsapatával játszottak barátságos mérkőzést a győriek, és természetesen az eredmény mellett a gyakorlás és a jó hangulat volt a legfontosabb. Zárásként az ETO fiataljai a Junior-válogatott–Kecskemét mérkőzést tekintették meg, és segítettek kiszurkolni a korosztályos nemzeti csapat győzelmét.

Remek lehetőség volt ez a lányoknak, nagyon élvezték a tartalmas napot, jól el is fáradtak. Megismerhették, hogyan élnek itt a kézilabdázók, és a junior válogatottat is testközelből láthatták. A mérkőzés és a szurkolás nagy élményt jelentett nekik – mondta el Pigniczki Krisztina, a Győr kiváló utánpótlás-edzője.

2017 DEC 12 08:29:07/