Győzelem Budaörsön
A fiú serdülő kézilabda-bajnokságban rendezett Budaörs-NEKA mérkőzésen 26-15-ös győzelmet aratott csapatunk. 

Kopornyik Zsolt tanítványai jól kezdtek, a 7. percben már 4–0-ra vezettek, majd visszajött a meccsbe az ellenfél, és a 15. percben támadhattak a döntetlenért. Ennek ellenére egyenlíteni nem tudtak, a mieink elléptek 2-3 góllal, ráadásul ezt az előnyt a szünet után sikerült növelni. (14–24). A második félidőben mindössze hat gólt kapott a csapat, ami dicsérhető.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 20. forduló:

Moyra-Budaörs Handball – Nemzeti Kézilabda Akadémia I. 15–26 (9–11)

Budaörs, Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, 70 néző

Vezette: Csorba Tamás, Czövek Gábor

Moyra-Budaörs Handball: Szerdahelyi G., Torma B. (kapusok) – Katus B. 9 (2), Nagy–Jávori B. 3, Neukum Z. 2 (1), Vida G. 1, Asbolt O., Dezső D., Dóczi B., Juhász G., Kirchof T., Lizicay B., Kovács B., Orbán I., Puskás M., Rozgonyi Á. Vezetőedző: Tuba Kovács Ervin

Nemzeti Kézilabda Akadémia I.: Konyicsák T., Takács Á. (kapusok) – Papp T. 10, Kovács D. 5, Temesvári G. 2, Bodócs M. 1, Buri A. 1, Csengeri H. 1 (1), Csiki B. 1, Damjan J. 1, Krakovszki Zs. 1, Papp B. 1, Szeverényi B. 1, Tárnoki M. 1, Igali G., Kecskés L. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 4/3 illetve 2/1

Kiállítások: 2 perc illetve 6 perc

MESTERMÉRLEG

Kopornyik Zsolt: "A jó kezdés után a hanyag befejezéseinkkel visszahoztuk a meccsbe a hazai csapatot. A második félidőben rendezni tudtuk a sorokat, ennek köszönhetjük a győzelmet."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Konyicsák Tamás: „Jó volt a kezdésünk, jól védekeztünk, amiből tudtunk gyors gólokat lőni és el is tudtunk menni. Az első félidő második felében ez sajnos megváltozott, pontatlanul támadtunk, így vissza tudtak jönni. A második félidőben jól játszottunk, tudtunk könnyű gólokat lőni és a védekezés is végig jó volt. Gratulálok a csapatnak!”

Csengeri Hunor: „A meccsen első részét kimagaslóan jól kezdtük majd jött egy kisebb holtpont majd a félidő után kijavítottuk és jól folytattuk a mérkőzést.”

Kovács Dominik: „A mérkőzést jól kezdtük, de utána sajnos megelégedtünk magunkkal és kimaradtak a ziccerek, Ezt az ellenfél ki is használta, ezzel fel is tudott zárkózni. A második félidőben úgy mentünk a pályára, hogy sokkal koncentráltabbak voltunk, lőttünk az elején pár indításgólt, ami nagyon fontos volt és el is tudtunk lépni az ellenfelünktől az eredményt pedig tudtuk a találkozó végéig tartani. Gratulálok a csapatnak!”

fotó: Farkas Anita

2019 MÁR 20 19:08:45/