Győzelem Tatabányán
Idegenben nyert a NEKA II. fiúcsapata, amely a serdülőbajnokságban aratott 26-21-es győzelmet Tatabányán.

 Lehőcz Zoltán tanítványai végig koncentráltan játszottak és magabiztosan gyűjtötték be a két pontot.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 24. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 21–26 (9–13)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 75 néző

Vezette: Tóbiás Richárd Tamás, Végh András

Grundfos Tatabánya KC: Bogdány Á., Darmstadter M. (kapusok) – Oláh B. 6 (1), Tóth B. 5 (1), Bodnár Á. 4, Krancz K. 3, Halmi Sz. 2, Weiler K. 1, Batta G., Benkő K., Csordás K., Edwards O., Fraiman M., Kolozsi K., Szegi K., Vincellér Cs. Vezetőedző: Sebestyén Máté

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Horváth D., Kovács A. (kapusok) – Kiss L. 5 (1), Kathi S. 4, Krakovszki B. 4 (1), Pergel A. 3, Tisza L. 3, Molnár R. 2, Paizs M. 2, Bozi M. 1, Kis Molnár M. 1, Kosztoványi A. 1, Dósa H., Lámfalusi P., Nyéki I., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 3/2 illetve 2/2

Kiállítások: 8 perc illetve 12 perc

Piros lap: Krancz Kolen (Grundfos Tatabánya KC – 42.p. – harmadik kétperces kiállítást követően)

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Gratulálok a fiúknak! Örülök, hogy ismét a győzelem ösvényére léptünk. Hasonló utat jár be a két csapat, a fiatalokkal igyekszünk helytállni az idősebbek között, ezért örömteli, hogy a mai találkozó sokkal magasabb színvonalú volt, mint az őszi. Úgy érzem, hogy egy jó iramú mérkőzést sikerült végig kézben tartanunk, s magabiztosan megnyernünk. Mindkét együttes dicséretet érdemel."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Molnár Robin: „Jól kezdtük a meccset és a védekezésünk is a megbeszéltek szerint működött. Voltak labdáink, tudtunk gyors gólokat szerezni. Szépen lassan fokoztuk az előnyünket a kapusteljesítmény is jó volt, ezáltal mindenki pályára tudott lépni és hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. Hoztuk a kötelezőt, gratulálok a csapatnak!!”

Tisza Levente: „A mérkőzést jól kezdtük, ugyanúgy, ahogyan a Tatabánya is. Adok-kapok volt az első félidőben gólok terén, mindkét csapat gyorsan játszott. A második félidőre sikerült elszakadnunk a Tatabányától és nagyobb különbségre tettünk szert, amit a védekezésünknek és a kapusteljesítménynek köszönhettünk. Mindenki hozzá tudott tenni a meccshez, így az előnyt is meg tudtuk tartani. Gratulálok a csapatnak!”

Kathi Sándor: Az első pár percben fej-fej mellett haladtunk utána feljavult a védelmünk, így kisebb előnyre tudtunk szert tenni folyamatosan növeltük ezt az előnyt, köszönhetően a sok könnyű gólnak, gratulálok az egész csapatnak!”

2019 MÁJ 04 19:19:07/