Győzött, így öt pont előnnyel vezet a NEKA
A NEKA ifjúsági fiúcsapata Győrben aratott 36-27-es győzelmet, így továbbra is vezeti a tabellát és öt pont az előnye a Balatonfüreddel szemben.

Férfi ifjúsági I. o.: AGROFEED ETO SZESE – NEKA 27- 36 (10-17)

ETO: Szecsődi, Sándor, Széll 1, Gyűrű 5, Shneider 5, Fazekas 3, Hős Nagy 2, Blanárik 2, Kelemen 3, Herkovits, Szitás, Varga 1, Oross 2, Csala 2, Molnár R 1, Takács – edző: Pauer Zoltán

NEKA: Majer Á., Jónás B. (kapusok), Kecskés D. 4, Molnár Á. 4, Bognár N. 1, Kecskés B, 3, Váczi M. 9, Dely M. 2, Klucsik R. 3, Kollonay Z., Tóth Patrik 6, Szabó Pál, Fülöp N. 3, Pál L. 1 – edző: Imre Vilmos

Váczi Milán: Jól kezdtük a mérkőzést, nagy iramban, a védekezésnek köszönhetően 7 gólos előnyre tudtunk szert tenni az első félidő végére. A második félidőben meg folytatuk azt, amit az elsőben. Gratulálok a csapatnak.”

Molnár Ádám: „Egy jól küzdő Győr ellen léptunk pályára, szerencsére a védekezésunk nagyon jól működött, ennek köszönhetően előnyhöz jutottunk, amit a második félidőben még tudtunk növelni.”

Majer Ákos: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 6-2-re el is tudtunk menni. Ezt követte az ellenfél időkérése, ekkor kicsit megtörtünk és vissza is tudtak jönni egy gólra, de a vezetést nem adtuk ki a kezünkből. A félidő végére megint mi kontrolláltuk a játékot, ezért nagy előnnyel mentünk a második félidőre. A második játékrészben is megtartottuk az előnyt, így magabiztos győzelmet aratott a csapat.”

fotó: Farkas Anita

2018 MÁR 02 09:56:32/