Győztes meccsek a Füred ellen

Ifjúsági felkészülési mérkőzés:

Balatonfüred – NEKA 26 – 29 (15-12)

NEKA: Jónás Bálint, Majer Ákos, Tasi Dániel (kapusok), Győrvári Tamás, Ilics Zoran 1, Major Márk 3, Kecskés Dániel 2, Zatureczki Kevin 1, Bognár Nándor 5, Klucsik Roland, Kollonay Zoltán, Tóth Patrik 2, Bartha Bence 3, Pál László 2, Széles Nándor 4, Gáspár Attila 6 - edző: Imre Vilmos

Gáspár Attila: "Nehezen kezdtük el a mérkőzést de gyorsan belelendültünk. Támadásban jobban szerepeltünk, a védekezés nehezebben állt össze. A végén sikerült győzelmet aratni."

Serdülő felkészülési mérkőzés:

Balatonfüred – NEKA 24-28 (12-12)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos, Konyicsák Tamás 2 (kapusok), Kovács Dominik 4, Krakovszki Bence 1, Igali Gergő 2, Kis Molnár Máté 2, Tárnoki Márkó 2, Kecskés Levente 1, Szeverényi Bence 1, Bozi Máté 3, Temesvári Gábor 2, Paizs Miron 3, Papp Tamás 3, Zbiskó Ádám, Kiss Levente 2 – edző: Kopornyik Zsolt

Zbiskó Ádám: „Nekem nagyon tetszett a meccs, mert megvolt benne a küzdeni akarás és az a tűz mindenkiben, aminek mindig kéne lennie. Nagyon örültem, hogy egy ilyen élvezetes meccset játszhattam, aminek az elején hiába, hogy az ellenfél megszerezte a vezetést az akaratunk miatt ezt le tudtuk küzdeni és így végül megnyerni a meccset. Gratulálok a csapatnak az akarat és a hozzáállás miatt!”

Bozi Máté: „Nehezen kezdtük a meccset, az ellenfél el is ment 3-4 góllal. Védekezésben sok hibával játszottunk, a kapusteljesítmény változó volt, lerohanásban voltak jó megmozdulásaink. Támadásban az első félidőben szinte csak jobb oldalról volt kapura lövésünk. Az irányító teljesítményen sokat kell javítani. A második félidőben már jobbak voltunk és mínusz 4-ről sikerült felállnunk és egy 4 gólos győzelmet kiharcolnunk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Kis Molnár Máté: „A mérkőzés elején kicsit beragadtunk, majd az első félidő vége felé visszajöttünk 1 gólra A második félidő új taktikájával gyorsan kiegyenlítettünk és a vezetést is átvettük a végén 4 gólos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!”

 

 

 

 


2018 FEB 01 17:56:23/