Győztes rangadó Veszprémben
A NEKA II. fiú serdülőcsapata különösen az első félidőben mutatott játékának köszönhetően 25-22-re nyerte a Telekom Veszprém otthonában. A rangadón a mieink remekül küzdöttek és megérdemelten gyűjtötték be a két pontot, amivel a hatodik helyen állnak a tabellán.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 3. forduló:

Telekom Veszprém – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 22–25 (7–14)

Vezette: Gilitsch Gergő, Lebár Bence

Telekom Veszprém: Hajdú Z., Reidmar D., Tóth M. (kapusok) – Zombori A. 6 (1), Grunda D. 5 (2), Nagy Á. 5, Tóth B. 4, Báder B. 2, Balogh B., Bogdány Ö., Harausz B., Kovács A., Kurbély Á., Szabó M., Szujó Zs. Vezetőedző: Rapatyi Tamás

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Fekete Á., Széll R. (kapusok) – Kathi S. 6, Kovács T. 4 (2), Rácz D. 4 (2), Nyéki I. 3, Kanyó B. 2, Kosztoványi A. 2, Bali B. 1, Mórocza P. 1, Terjék R. 1, Zsiros B. 1, Schopper M., Sikler K., Tokodi D., Viski Sz. - Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 4/3 illetve 4/4

Kiállítások: 4 perc illetve 14 perc

Piros lap: Kathi Sándor (Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – 44.p. – harmadik kétperces kiállítást követően)

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Gratulálok a csapatnak, igazi korosztályos rangadót nyertünk! Úgy gondolom, az első félidőben nyújtott teljesítményünk extra volt, annak fényében, hogy csak másfél hónapja dolgozunk együtt. A második játékrészben már inkább csak a küzdelem dominált, több volt a hiba, amiket át kell majd beszélnünk. Ettől függetlenül elégedett vagyok, s bízom benne, hogy ez a siker önbizalmat ad mindenkinek. Jó mulatság, férfimunka volt!"

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kathi Sándor: „A mérkőzés első félidejét kicsit összezavarodva kezdtük, kapkodva játszottunk felesleges kétperceket szerezve. Szünet után összeállt a védekezés és támadásban is sikerült megtalálni az ellenfél gyenge pontjait. Összeségében sikerült fejlődni védekezésben. Sok munka áll még a csapat ellőtt, de az ilyen mérkőzések segítenek ebben. Gratulálok az egész csapatnak.”

Kosztoványi András: „Jól kezdtük az első játékrészt, a félidő vége felé volt pár felesleges kiállításunk, emiatt az ellenfél csökkentette gólkülönbséget.  A második félidőt döcögve kezdtük el, de tudtunk tartani a 4-5 gólkülönbséget. Gratulálok a csapatnak.”

Kovács Tamás: „Az első félidőben jól ment mindenkinek a játék, csapatszinten a második félidőre kicsit leengedtünk, de szerencsére így is tudtunk nyerni. A védekezésünk jobban összeállt, de támadásban is többet tudtunk mutatni ellenfelünknél.”

fotó: Farkas Anita 

2019 SZE 13 20:39:43/