Ha tudunk, tegyünk jót és legyünk hasznosak

"Egy jótékonysági bál célja, hogy összefogjunk és egy nemes célért közösen valami jót tegyünk. Ez az apropója annak, hogy idén is megrendezzük a NEKA Bált" – mondta el Mocsai Tamás ügyvezető.

Tavaly rendeztük meg első ízben a NEKA Jótékonysági Bált, amely nagy sikert aratott a vendégek körében. A sportban elterjedt „Győztes csapaton ne változtass” szlogent követve idén is a Koktél 4U zenekar, Miseta Péter mesterszakács, és egy ismert sztárvendég – ezúttal Bereczki Zoltán énekes – gondoskodik majd arról, hogy mindenki jól érezze magát. A bevételből ezúttal is a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját támogatjuk. 

Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetője bizakodóan tekint a december 3-i rendezvényre, és a tavalyi tapasztalatokról is beszélt.

„Az első bál megrendezésével az volt az alapvető célunk, hogy Balatonbogláron és Somogy megyében kialakítsunk egy jó kapcsolatot és megismertessük mindenkivel a Nemzeti Kézilabda Akadémiát, bizonyítva azt, hogy összetartozunk. Ez megvalósult, hiszen közel 250-en jöttek el, és sikerült egy olyan programot összeállítani, ami a visszajelzések alapján nagy tetszést aratott. Örömmel vettük, hogy a helyiek nagyon pozitívan fogadták a bált, idén pedig már az új létesítményt bemutatva, egymást jobban megismerve, tovább javítanánk a kapcsolatot mindenkivel.

Egy jótékonysági bál célja, hogy összefogjunk és közösen egy nemes célért valami jót tegyünk. Ez az apropója a II. NEKA Bál megrendezésének. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal együttműködve mi is egy apró részt tudunk vállalni és segíteni tudunk. Ez a Nemzeti Kézilabda Akadémia gondolkodásmódjában is megfogalmazódik: ha tudunk, és tehetünk, akkor legyünk hasznosak mások számára! Utánpótlásképző-központként adta magát a lehetőség, hogy mi is gyermekeket segítsünk.

A „teljes embert nevelünk” filozófiához hozzátartozik, hogy megfelelően viselkedjünk, prezentáljuk magunkat, erre jó alkalom nyílik a divatbemutatón, melyen a NEKA növendékei vesznek részt. Szerencsére mindenki örömmel vállalta a szereplést. "

Fotó: Cseh Péter (archív)

2016 NOV 24 08:17:47/