Háromból három
A NEKA I. fiú serdülőcsapata a bajnokság csütörtöki játéknapján hazai pályán nyert 26-19-re a Budaörs ellen, ezzel három forduló után hat ponttal áll a tabellán.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 3. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia I. – Moyra-Budaörs Handball 26–19 (11–9)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Kovács Tibor, Mándli Balázs

Nemzeti Kézilabda Akadémia I.: Dávid M., Kovács A. (kapusok) – Bodócs M. 7, Kecskés L. 5, Csengeri H. 3, Szabó Á. 3, Bognár P. 2, Jajic D. 2, Janowszky B. 2, Tisza L. 2, Buri A., Horváth D., Kranjec B., Leiter N., Molnár R., Tárnoki M. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Moyra-Budaörs Handball: Asbolt O., Bőle B. (kapusok) – Katus B. 8 (1), Kirchof T. 2, Neukum Z. 2 (1), Puskás M. 2, Kovács B. 1, Liziczay B. 1, Mallinger T. 1, Nagy–Jávori B. 1, Skapinyecz J. 1, Boda B., Fekete–Kardos Zs., Matuszka Á., Pintér D., Turák X. Vezetőedző: Tuba Kovács Ervin

Hétméteresek: 1/0 illetve 4/2

Kiállítások: 8 perc illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Kopornyik Zsolt: "Az első félidő slendrián hozzáállása rányomta bélyegét az egész mérkőzésre. Pontatlanul, rengeteg hibával kézilabdáztunk. Tisztában vagyok azzal, hogy győztes találkozót követően ilyet nem illik nyilatkozni, de szomorú vagyok, s nem is feltétlenül a teljesítmény, hanem néhány játékos hozzáállása miatt. Továbbra is úgy gondolom, hosszú folyamat előtt állunk, s részemről is nagyfokú türelemre lesz szükség, amire kialakul a csapat igazi szerkezete."

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Csengeri Hunor: „A meccsre fizikálisan fel voltunk készülve, de fejben nem voltunk megfelelő állapotban. Sikerült megnyerni a mérkőzést, viszont rengeteget hibáztunk, ám sikerült elszakadni az ellenféltől. Gratulálok a csapatnak.”

Szabó Ádám: „A mérkőzést nem kezdtük valami fényesen. Támadásban sok labdát adtunk el és nem jól használtuk ki a lehetőségeinket, ezáltal az első félidőben nem tudtunk nagyobb különbséget kialakítani. A második félidő első 10 percében sikerült kialakítani egy 7-8 gólos előnyt, amit meccs végéig megtartottunk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Tárnoki Márkó: „Elég sokáig fej-fej mellett haladtunk a Budaörssel, de a második félidőben sikerült ellépnünk tőlük. Nem voltunk eléggé koncentráltak, ezen javítanunk kell. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Kranjec Barnabás: „A meccs első részében támadásban nem voltunk túlságosan összeszedettek, emiatt voltak gyakran eladott labdáink, de aztán a csapat megrázta magát és sikerült hamar előnyre szert tennünk. Ezután tudtuk tartani magabiztosan az eredményt. Gratulálok a csapatnak!”

fotók: Tompos Gábor

2019 SZE 12 20:14:15/