Háromgólos vereség a Népligetben
A fiú serdülő bajnokságban szereplő NEKA II. csapata 25-22-re kikapott az FTC otthonában.

A hazaiak a szünetben már hét góllal vezettek, de a mieink nem adták fel, hatalmasat küzdöttek:  csökkentették hátrányukat, és emelt fővel hagyhatták el a pályát.

Serdülő I. osztály-Nyugat – 10. forduló

FTC KN KFT – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 25–22 (18–11)

Budapest, FTC Népligeti Sporttelep (Faház), 70 néző

Vezette: Bognár Attila, Márton András

FTC KN KFT: Jeney Á., Nánási L. (kapusok) – Karai M. 7, Parzer N. 5, Bodó M. 4, Tóth Sz. 4 (1), Szabados M. 3, Jenei B. 2, Budavári Cs., Csiki B., Csordás M., Harta B., Romvári B., Siklós-Szondi B., Tanács B., Vári M. Vezetőedző: Kende Péter

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Pergel 8, Bozi M. 4, Kiss L. 4, Kathi S. 2, Paizs M. 2, Lámfalusi P. 1, Tisza L. 1 (1), Dósa H., Kis Molnár, Kosztoványi A., Matisz L., Nyéki I., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 1/1 illetve 2/1

Kiállítások: – illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG:

Lehőcz Zoltán: "Vegyes érzéseim vannak, az egyik szemem sír, a másik nevet. Bosszantó, hogy a mérkőzésből mindössze csak tíz percet veszítettünk el, s mégis kikaptunk, ugyanakkor egy nagyon erős Ferencváros otthonában tudtunk kimondottan jó teljesítményt nyújtani. Óriási pozitívum, hogy a mai találkozóhoz már a legfiatalabbjaink is sokat tudtak hozzátenni.

JÁTÉKOS SZEMMEL

Bozi Máté: „Jól kezdtük a mérkőzést, de utána sajnos belefutottunk egy 10 perces hullámvölgybe, ami miatt elég nagy hátrányba kerültünk! A második félidőben nagyon nagyot harcolt a csapat és sikerült 3 gólra felzárkóznunk! Sajnálom azt a tíz percet, de összességében büszke vagyok a csapatra a nagy küzdés miatt!”

Lámfalusi Péter: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, jó támadójáték, agresszív védekezés. Volt utána egy kis hullámvölgyünk, ahol az ellenfél meglépett 10 góllal, de ennek ellenére nem adtuk fel a harcot, küzdöttünk tovább és sikerült felállnunk a komoly hátrányból, amihez gratulálni szeretnek a csapatnak!”

Kathi Sándor: „Jól kezdtük a mérkőzést, majd volt egy tízperces periódus, amikor egy kicsit elment az ellenfél. Ezután sikerült visszajönnünk a meccsbe, a második félidőben a védekezés összeállt, illetve támadásban is bátrak voltunk. Összességében - és ahogy Zoli is mondta - jól játszottunk és mi fiatalok is nagyon sokat tudtunk hozzátenni a meccshez. Gratulálok az egész csapatnak.”

fotó: Farkas Anita

2018 NOV 23 19:51:53/