Hazai NEKA- siker
Otthon fogadta az Ajkát a NEKA férficsapata az ifjúsági II. osztályú bajnokságban, és 18-9-es félidei vezetés után végül 39-21-re nyert.

Férfi ifjúsági II. o.:

NEKA II. – Lebelier KK Ajka 39-21 (18-9)

NEKA: Bokréta B., Konyicsák T. (kapusok), Temesvári G. 6, Papp T. 3, Bock M. 1, Krakovszki B. 5, Paizs M. 1, Zatureczki K. 1, Dombi S. 4, Zbiskó Á. 1, Kiss L. 3, Szeverényi B., Kepess J. 7, Bozi M. 2, Gáspár A. 4, Igali G. 1 – edző: Kopornyik Zsolt

Ajka: Sesztakov Á., Cserna E. 3, Stáhl B. 2, Suri K., Csipszer D. 1, Szűcs B. 3, Józsa D., Fábián M., Kiss B. 7, Ring M. 1, Szimicsek D. 3, Szombathelyi B. 1 – edző: Fülöp Imre

Kopornyik Zsolt: „Kötelező győzelem volt, amelyen szerettük volna saját feladatainkat megvalósítani. Védekezésben lankadt a figyelem, amit az első félidő végén rendbe tettünk, szerzett labdáinkból sikerült előnyünket növelni. Még tovább kell csiszolnunk védekezésünket, hogy ne kapjunk elkerülhető gólokat.”

Szeverényi Bence: „Egy jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, ahol sikerült az edzői utasításokat jól végre hajtani, gyors lerohanásokból gólt szerezni és csapatként együttműködni, emellett harciasan védekezni. Reméljük, hogy ez a lelkesedés a következő meccsekre is megmarad. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

Krakovszki Bence: „A meccset már az elejétől nagyon jól kezdtük és meg is tudtuk tartani ezt a jó formát. A gólkülönbséget folyamatosan növeltük és a végére kialakult egy biztos eredmény! Gratulálok az egész csapatnak a jó játékért!”

Tamás Konyicsák: „Az elején jól kezdtük jó volt a támadásunk és a védekezésünk is és ezért el tudtunk menni 5 góllal. Viszont még az első félidő közepén már rosszabbul védekeztünk, mint az elején. Második félidőt is jól kezdtük és ott is a vége fele már nem úgy védekeztünk, ahogy kellett volna. A kapusteljesítmény lehetett volna jobb is. De összességében jó meccset játszottunk és gratulálok a csapatnak!”

fotó. Tompos Gábor

2018 MÁR 23 19:54:46/