Hazai serdülő-győzelem
Otthon gyűjtötte be a két pontot a NEKA, miután 25-19-re nyert a Komló ellen a fiú serdülő bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese továbbra is az első helyen áll. 

Fiú serdülő bajnokság I. osztály: 

NEKA – Sport 36 Komló 25-19 (11-11)

játékvezetők: Bazsó, Németh

NEKA: Takács Ákos, Nagy Tibor (kapusok), Temesvári Gábor, Kovács Dominik, Ilic Zoran 9, Papp Tamás 1, Kecskés Dániel 2, Jajic Damjan, Bognár Nándor 2, Kiss Levente, Kepess János, Igali Gergő 2, Széles Nándor 5, Kis Molnár Máté , Bock Milán 3, Kecskés Levente 1 - edző: Kopornyik Zsolt

Komló: Benkő M, Begovácz M, Hörnyéki Sz, Vanyek Sz, Lovász G, Hiegl Zs, Tullner Á, Beck M, Lakatos M, Apostolo A, Somodi O 1, Kovacsevics I 3, Mihályfi B 4, Fiuta Gy 2, Illés L 9 - edző: Nagy Zoltán

kiállítások: 6 ill. 8 perc

hétméteresek: 2/2 ill. 1/1

Kopornyik Zsolt: „Tipikus szezonnyitó mérkőzés volt. Sok javítanivalónk akad, több alázatra van szükségünk a fejlődés érdekében.”

Zoran Ilic: "A meccs elején nem állt össze a védekezés, ezért nem tudtunk gyors gólokat lőni. Nagyon sokáig védekeztünk, viszont nagyon gyorsan befejeztük a támadásokat, nem vigyáztunk eléggé a labdára. A második félidőre feljavult a védekezésünk és ez megadta az alapot a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak."

Igali Gergő: „Kellemetlen ellenfél volt egész mérkőzésen a Komló együttese. Hosszú lefolyású támadásaik voltak, roppant nehéznek bizonyult perceken keresztül védekezni. A védelmük a találkozó nagy részében masszív, szervezett volt. A mérkőzés háromnegyedében jól tartották magukat, de végül sikerült felkeményíteni a védelmünket, és ezzel bebiztosítani a győzelmet.”

Papp Tamás: „A meccset nagyon nehézkesen kezdtük. A védelem és a támadás nem nagyon állt össze. A meccs végén a védekezésben és a támadásban jól szerepeltünk és ezzel tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, így tovább!!”

2018 FEB 07 20:11:06/