Hazai vereség

Otthon kapott ki a NEKA a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban a Telekom Veszprémtől.

Férfi ifjúsági bajnokság II. o.

NEKA II. – Telekom Veszprém II. 23-28 (9-13)

játékvezetők: Hornyik Zsolt és Zörgő Róbert

NEKA II.: Bokréta Bence, Konyicsák Tamás, Tasi Dániel (kapusok), Kepess János 3, Kovács Dominik, Krakovszki Bence, Bozi Máté 1, Paizs Miron, Battyányi Attila 2, Dombi Soma 5, Zatureczki Kevin 1, Kiss Levente 3, Krakovszki Zsolt 1, edző: Kopornyik Zsolt

Veszprém II.: Hegyi M, Sipos T 1, Szalay Z 1, Körtélyesi Z 2, Markovics P 2, Szűcs B 4, Mkousa D.L 2, Almásy R 3, Kósa B, Bakos B 6, Horváth M 2, Miler K, Kurucz B 4, Szabó T. edző: Ivo Diaz Luis

kiállítások: 6 ill. 12 perc

hétméteresek:3/3 ill. 5/2

Kopornyik Zsolt: „A létszámelőnyös támadásvezetésünk miatt veszítettünk, azonban az őszi mérkőzéshez képest sokat javultunk és esélyünk lett volna a győzelemre. Gyakorolni szerettünk volna, hellyel-közzel sikerült is.”

Dombi Soma: „Már az elején rosszul kezdtünk bele a meccsbe, amit a későbbiek során nem tudtunk visszahozni. A meccs első félidejében nem nagyon koncentráltunk, látszott a csapaton hogy izgultunk. A második félidőben nagyot harcoltunk, próbáltunk koncentrálni és mindent beleadni, de sajnos nem jött össze. Én bízom a csapatban és a többi meccsre is lesz esélyünk, de ennél több kell!”

Kiss Levente: „Nem kezdtük jól a mérkőzést, egyből néhány gólos hátrányba kerültünk. Párszor fel is jöttünk 1 gólra, de a rengeteg technikai hiba és a sok eladott labda megakadályozta, hogy megszerezzük a vezetést. A csapat teljesítménye hullámzó volt, de az egész meccs alatt küzdöttünk.”

Bozi Máté: „Nem kezdtük jól a mérkőzést, nem voltunk ott fejben. Kétszer is megvolt az esélyünk, hogy megfordítsuk a meccset, de ez sajnos nem sikerült. Jobban kell összpontosítanunk. A Balatonfüredi elleni meccsen javítanunk kell!”

fotó: Tompos Gábor

2018 FEB 16 22:41:19/