Hengerelt a NEKA serdülőcsapata
Egy percig nem engedte ki a kezéből a győzelmet a NEKA a fiú serdülőbajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese magabiztosan, 32-13-ra nyert a vendég Budakalász ellen, és egy fordulóval az alapszakasz vége előtt a harmadik helyen áll a Nyugati csoportban.

Fiú serdülő-bajnokság, I. o.:

NEKA – CYEB Budakalász 32-13 (17-6)

NEKA: Nagy T., Takács Á., (kapusok), Kovács D. 4, Kepess J. 4, Igali G. 2, Bock M. 2, Tárnoki M., Szeverényi B. 1, Kecskés B. 1, Temesvári G. 6, Paizs M. 4, Papp T. 3, Zbiskó Á. 1, Krakovszky Zs., Csordás M., Dombi S. – edző: Kopornyik Zsolt

Budakalász: Bihari, Guzsloványi, Kovács k. 1, Takács V. 2, Makkai 1, Králl 1, László, Vrhovina 3, Szabó 2, Nebranek 2, Osoha, Tárkányi 1 – Kántor Gábor

Csordás Máté: „A mérkőzés elejétől kezdve koncentráltan játszottunk, ennek és a jó védekezésünknek köszönhetően gyors lerohanásgólokkal hamar nagy előnyre tettünk szert. Az előbb említett fegyelmezett védekezés lehetővé tette, hogy kevés gólon tartsuk az ellenfelet, így alakult ki a végére a nagy különbség. Gratulálok a csapatnak!”

Tárnoki Márkó: „A mérkőzés elején hamar el tudtunk lépni az ellenféltől és ezt növelni tudtuk a mérkőzés végéig, annak köszönhetően, hogy sok indításgólt tudtunk lőni és koncentrálni tudtunk, főleg védekezésben. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.”

Zbiskó Ádám: „Nagyon összeszedett és élvezetes meccset játszhattunk. Az elején nagy tempóval játszottunk, ezért szépen el is tudtunk lépni az ellenféltől, így akik kevesebbet szerepelnek kaptak bőven lehetőséget, hogy bizonyítsák a fejlődésüket, illetve azt hogy megállják a helyüket a pályán. Örülök, hogy a csapat megérdemelten nyert, mivel sokat készültünk erre a meccsre.”

Kecskés Levente: „Jól kezdtük a mérkőzést, jó volt a védelmünk, ezáltal egy kisebb előnyre tettünk szert az első félidőben. A második félidőben ezt már csak növelni tudtuk, élveztük a játékot. Gratulálok a csapatnak, hogy győzelemmel búcsúztunk a hazai pályától!”

Fotó: Tompos Gábor

2018 ÁPR 29 09:40:12/