Hengereltek a fiúk
Remek védekezéssel, végig vezetve nyert 35-24-re a NEKA férficsapata a Nemesvámos otthonában az ifjúsági II. osztályú bajnokságban.

 Kopornyik Zsolt együttese bravúrosan kezdte a találkozót, 5-1-es vezetés után a 23. percben már 13-2-re elhúztak a mieink. A 11 gólos siker után továbbra is vezetjük a tabellát, míg a hazaiak őrzik negyedik helyüket.

Ifjúsági II. osztály-Nyugat – 12. forduló

Bajnok DSE Nemesvámos – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 24–35 (7–16)

Veszprém, DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok, 40 néző

Vezette: Cseszregi Bence, Sipos József

Bajnok DSE Nemesvámos: Illés B., Vida P. (kapusok) – Szapu N. 8 (3), Dobrai D. 5, Berki D. 3, Sipos T. 3, Fenyvesi M. 2, Sátor Zs. 2, Hoffmann T. 1, Gyene D., Kara D., Lukácsi O., Varga Z. Vezetőedző: Török Lajos

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Dávid M., Móri M., Takács Á. (kapusok) – Kovács D. 5 (1), Temesvári G. 5 (1), Papp B. 5, Kecskés L. 4, Igali G. 3, Krakovszki Zs. 3, Papp T. 3, Zatureczki K. 3, Bock M. 1 (1), Buri A. 1, Jajic D. 1, Tárnoki M. 1, Bodócs M. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 3/3 illetve 5/3

Kiállítások: 2 perc illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Kopornyik Zsolt: "Egy jó csapatot sikerült legyőznünk. Azt gondolom, a mérkőzés első félidei védekezése megalapozta a későbbi eredményt. Rendkívül fegyelmezetten és higgadtan kézilabdáztunk. A kispadról beszálló játékosok is hozzátettek, a bajnokság végkimenetelének szempontjából értékes győzelmet arattunk, de nagyon sokat kell még dolgoznunk. Helyén kell kezeljük a győzelmünket, hiszen tíz forduló még előttünk áll. Ritkán látott nehézségek gátolják felkészülésünket, köszönöm a sérült játékosok szerepvállalását, mindenkinek mielőbbi felépülést kívánok! A Bálintoknak Boldog névnapot, a szerelmeseknek pedig Boldog Valentin-napot kívánok!"

JÁTÉKOS SZEMMEL

Zatureczki Kevin: „Jól kezdtük a mérkőzést, a jó védekezésnek köszönhetően hamar nagy előnyre tettünk szert. A második félidőben ugyanezt a teljesítményt folytattuk, így sikerült könnyen felülmúlni az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak!”

Bock Milán: „Fegyelmezetten kezdtük a meccset, a megbeszélteket betartottuk, így már az első félidőben jelentős különbség alakult ki. Egy rövid hullámvölgy volt, de túlléptünk rajta, és elhoztuk a 2 pontot. Gratulálok a csapatnak, szép munka volt!”

Papp Tamás: „A meccset nagyon jól kezdtük, a védelmünk már az elején összeállt és ebből gyors gólokat tudtunk lőni. A második félidőben kicsit alá fagyott ez a lelkesedés, de az első félidőben megszerzett előny elegendő volt a két ponthoz. Gratulálok a csapatnak”

fotó: Farkas Anita

2019 FEB 14 19:28:11/