Hengereltek a fiúk Veszprémben

Fölényes győzelmet aratott a NEKA serdülőcsapata a nagy rivális Telekom Veszprém otthonában. Kopornyik Zsolt együttese  végig vezetve rendkívül magabiztosan, 28-13-ra nyert. Gratulálunk!

Fiú serdülő bajnokság:

Telekom Veszprém – NEKA 13-28 (6-16)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 3, Kovács Dominik 3, Igali Gergő 2, Bock Milán 1, Damjan Jajic, Széles Nándor 5, Kecskés Levente, Temesvári Gábor 2, Zoran Ilic 3, Pál László 1, Bognár Nándor 5, Papp Tamás, Kecskés Dániel 3, Krakovszki Zsolt – edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 4, illetve 4 perc

Hétméteresek: -, illetve 3/2

Az eredmény alakulása: 6.p.: 0.5, 15. p.: 3-10, 19. p.: 5-13, 24. p.: 6-16, 35. p.: 7-21, 43.p.: 9-24, 47. p.: 11-27

Kopornyik Zsolt: „Javuló koncentrációval, fegyelmezett játékkal sikerült nyernünk. Ezeket az időszakokat még tovább kell nyújtanunk és nem szabad hagyni, hogy néhány rosszabb megoldás elkedvetlenítsen bárkit is. Készülni kell tovább, figyelembe kell venni, hogy ellenfelünk is hiányzókkal küzdött, feltétlenül helyén kell kezelni az eredményt és a játékra kell koncentráljunk.”

Széles Nándor: „Nagyon vártuk már ezt a meccset, mert tudtuk, hogy nagyban közrejátszik a meccs végeredménye a csapat további, bajnokságban való szereplésében. Kellően felkészültünk a Veszprém csapatából mind védekezésben, mind támadásban. Tudtuk mit kell tennünk a győzelem megszerzéséhez, és sikerült is megvalósítanunk. Jól ment a támadó játékunk is, mert minden megbeszélt dolgot megcsináltunk, azonban szerintem a meccs kulcsa a védekezésünk és a kapusteljesítményünk volt a 13 kapott góllal. Fontos győzelem volt ez, viszont most már a következő meccsre kell koncentrálnunk, gratulálok a csapatnak a 2 ponthoz!”

Bognár Nándor: „Az edzőnk jól felkészített minket a meccsre, fejben és fizikailag is. A Veszprém nem nagyon tudott újat mutatni nekünk, ami meg is látszott a hat nullás kezdésben. Végig remekül védekeztünk, ezt mutatja a kapott gólok száma, és támadásban is egész meccs alatt tudtunk újítani. Mostanában sokan nem hisznek bennünk, de úgy érzem ezzel a győzelemmel kihúztuk magunkat egy gödörből és megmutattuk mindenkinek mire vagyunk képesek. Büszke vagyok a csapatra, hiszen magabiztosan tudtunk győzni idegenben, igazi csapatmunkával. Jövő héten jön a Felsőörs, megvan a következő feladat.

Igali Gergő: „Egész mérkőzésen sikerült masszív, kemény védelmet nyújtanunk. Úgy gondolom, ez volt a győzelem kulcsa, mert ezekből sikerült gyors gólokat szerezni. Rengeteget készültünk a mérkőzést megelőzően, ez nagy mértékben könnyítette dolgunkat. Nem szabad elbíznunk magunkat, helyén kell kezelni ezt a sikert. Gratulálok a csapatnak!”

Nagy Tibor: „Nagyon sokat készültünk erre a meccsre, hiszen nehéz találkozóra számítottunk. Már az első percekben sikerült lerohannunk őket és így egy 5-0-ás szériát hozni. Az első félidőben tudtuk tartani a tempót, taktikailag is betartottuk a megbeszélteket, ezeknek köszönhetően a félidőben 16-6 volt az állás. A második félidő hasonlóan jól sikerült, így a végén, a fiatalabbak is pályára lephettek. Gratulálok a csapatnak!”

fotó: Kéziakadémia Veszprém

2018 FEB 16 09:57:33/