Hétvégi gólok egykori játékosainktól

Több egykori NEKA-játékosunk is pályára lépett hétvégén, volt akinek csapata sikert ért el, míg mások alul maradtak ellenfelükkel szemben.

Fodor Csenge megszerezte első gólját a Bajnokok Ligájában, és győztes meccsen ünnepelhetett, miután együttese, a Győri Audi ETO KC 27-16ra verte a dán Midtjyllandot. A női NBI legutóbbi fordulójában az MTK bravúros, 26-26-os döntetlent ért el a Dunaújváros ellen. Sallai Nikolett egyszer volt eredményes, Kuti Bettina – aki pár napja kettős igazolással az NBI/B-s Kispest színeiben is pályára lépett és kilencszer volt eredményes – ezúttal nem talált be. A Budaörs a két gólt szerző Pásztor Noémivel a soraiban 35-21-re verte a vendég Kecskemétet. A Mistina Kittyvel és Tornóczky Sárával felálló Fehérvár 30-29-re kikapott a Váctól, melyben Hornyák Bernadett gól nélkül zárt.

A férfi élvonalban az FTC otthon 23-22-re kikapott a Dabastól, a hazaiaknál Mikita Bence egy gólt lőtt. A Komló-Gyöngyös találkozón (25-21) Kovács Márk, illetve Tóth Márk gól nélkül zárt. Még kedden rendezték a Pick Szeged-Vác mérkőzést, melyen Török Ádám egyszer talált be a szegedi kapuba, Kecskeméti Tamás nem szerzett gólt.

Fotó: Győri Audi ETO KC facebook 

2017 OKT 08 20:18:38/