Hibátlan bajnoki cím
Utolsó mérkőzésén tíz góllal győzött a NEKA II. a vendég Éles KISE ellen, így százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságot.

 A mieink egész évben remek teljesítményt nyújtottak, 44 ponttal zártak az élen, míg a második Veszprémi KKFT II. 36 pontot gyűjtött.

Férfi ifjúsági II. osztály-Nyugat – 22. forduló:

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Éles KISE 36–26 (18–11)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Móri M., Takács Á. 1 (kapusok) – Zatureczki K. 8 (1), Bodócs M. 6, Csengeri H. 5, Pergel A. 4, Bognár P. 3, Jajic D. 3, Bock M. 1, Buri A. 1, Kecskés L. 1, Krakovszki B. 1, Rusznák P. 1 (1), Szeverényi B. 1, Csiki B., Velencei V. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Éles KISE: Kovács Á. (kapus) – Papp M. 7, Perlaki B. 7, Hevér L. 4 (2), Milkovics M. 2, Szatmári S. 2, Simon B. 1, Szatmári B. 1, Tóbiás B. 1, Tóth B. 1, Ihász D., Vincze P. Vezetőedző: Szobol Zsolt

Hétméteresek: 3/2 illetve 2/2

Kiállítások: 4 perc illetve 4 perc

JÁTÉKOS SZEMMEL

Bock Milán: „Mindenki felszabadultan játszott, így egy percig sem volt kérdéses, hogy ki hagyja el győztesen a pályát. A védekezés kezdetben gyengélkedett, aztán összeszedte magát a csapat, és könnyű gólokkal elléptünk az ellenféltől. Lerohanásban, és felállt fal ellen is eredményesek voltunk, sikerült mindenkinek hozzá tenni a meccshez. Teher nem volt rajtunk, maximum annyi hogy edzőnknek, Kopornyik Zsoltnak jó kedve legyen hétvégén. Ez sikerült! Ahogyan az is, hogy az idei év kiírásában hibátlanul bajnok lett a NEKA! Gratulálok a csapatnak, és az edzőknek!”

Battyányi Attila: „Nagyon tetszett a mérkőzés, nagyon jól mentek a fiúk, jó volt látni, hogy mindenki boldog, mindenki nevetett és mosolygott a meccsen, hisz év végére barátságok születtek, amiből egy nagyon jó közösség kovácsolódott. Gratulálok Kopornyik Zsoltnak és Lehőcz Zoltánnak az elért teljesítményért, és remélem a jövőben is ugyanígy fog menni a NEKA, mint ahogy idén sikerült: “szívből jövően.”

Velencei Vilmos: „A támadást jobban kezdtük, mint a védekezést, a második félidőre viszont elmúlt a védekezésben való álmosságunk és ott is remekül megoldottuk a feladatot. Gratulálok a csapat minden tagjának a veretlenül elért bajnoki címhez! Igazi csapat munka volt.”

Csiki Botond: „Az első félidő elején kicsit gond volt a védekezéssel, de a támadás jól ment, a meccs végére már a védekezés is összeszedett volt. Gratulálok a csapatnak a bajnoki sikerhez.”

fotó: Tompos Gábor

2019 MÁJ 17 21:55:14/