Idegenbeli vereség

Tatabányán kapott ki a NEKA férficsapata az ifjúsági II. osztályú bajnokságban.

Férfi ifjúsági bajnokság II. o. Tatabánya II. – NEKA II. 34-24 (17-12)

NEKA: Bokréta Bence, Tasi Dániel, Konyicsák Tamás (kapusok), Kepess János 4, Krakovszki Bence 1, Gáspár Attila 6, Igali Gergő 1, Kis Molnár Máté 3, Bozi Máté 2, Szeverényi Bence, Battyányi Attila 2, Temesvári Gábor, Paizs Miron, Zatureczki Kevin 1, Kecskés Levente 2, Dombi Soma 2 – edző: Kopornyik Zsolt

Kopornyik Zsolt: Nem igazán lehet mentség az órás késés sem arra, hogy teljesen szervezetlen támadásainkat az egyéni érdekek vezérelték a 20. perctől. Többször figyelmeztettem már a fiúkat, hogy milyen szintű munka és alázat szükségeltetik a fejlődéshez azonban úgy néz ki vannak, akikkel nagy harcot kell vívni, hogy tudatosuljon. Sajnos fejben is alulmaradtunk, ez bánt a legjobban. Minél előbb ki kellene lábalni az újévben bennünket elért alkotói válságból.!!”

Bokréta Bence: „A mérkőzést jól kezdtük el, figyelve az edzői utasítást, hogy az első 20 perc kritikus lehet. Ezt fegyelmezetten betartottuk. Viszont utána valami megváltozott. Nagyon sok technikai hibát vetettünk és ezt az ellenfél ki is használta gyors lerohanásokkal. Sajnos nem tudtunk váltani a második félidőre, nem voltunk elég koncentráltak. Jogosan érdemeltünk vereséget. Csapatnak fel a fejjel, hosszú meg a szezon!”

Gáspár Attila„Jól kezdtük a mérkőzést, de a félidő végére gyengébbek lettünk támadásban és védekezésben is. A második félidőben nem tudtuk megfordítani a meccset.”

Zatureczki Kevin: „Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, aztán buta hibákat követtünk el és így a félidőben meglépett tőlünk az ellenfél. A második félidőben sajnos egyre több hibát vétettünk a védekezésünk sem működött, így alul maradtunk 10 góllal.”

Konyicsák Tamás: „Jól kezdtük a mérkőzést és jól is tartottuk magunkat az első félidő 20 percéig. Utána jött nálunk egy kettős kiállítás és sikerült előnyt szerezniük. Második félidőben nagyon rosszul játszottunk támadásba sok technikai hiba volt amiből sok lerohanás vagy indítás gólt kaptunk.”

fotó: Farkas Anita

2018 FEB 11 17:28:34/