Idegenben győztek a serdülő fiúk
A fiú serdülő bajnokságban Komló otthonában lépett pályára a NEKA II. csapata, amely egygólos félidei hátrányát ledolgozta és végül 21-18-ra nyert.

Lehőcz Zoltán együttese ezzel megszerezte első két pontját, ami remélhetőleg lendületet ad a fiúknak a sikeres folytatáshoz is.

Fiú serdülő I. o.:

SPORT36 Komló – NEKA II. 18-21 (10-9)

Komló: Kiss, Benkő, Varga, Hegedűs, Begovácz 6, Hörnyéki 1, Bazsa 2, Ivicz 2, Somodi 2, Horváth L. 1, Hiegl 2, Varga 2, Földvári, Zsalakovits, Deák – vezetőedző: Nagy Zoltán

NEKA II: Kovács A., Móri M. (kapusok), Velencei V. 2, Zsiros B., Tisza L., Kosztoványi A. 1, Pergel A. 2, Paizs M., Hegedűs O. 1, Molnár R., Nyéki I., Kis Molnár M., Krakovszki B. 4, Kiss L. 6, Dósa H., Bozi M. 5 - vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Kiállítások: 4, illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG:

Lehőcz Zoltán: „Gratulálok a győzelemhez, remélem ezzel átszakad a gát mindenkiben. Második félidei védekezésünk hozta meg a sikert, de sokat kell még dolgoznunk ahhoz, hogy a magunkkal szemben támasztott elvárásoknak megfeleljünk."

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Kiss Levente: "Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Az első félidőben nagyon nem voltunk ott fejben, szünet után a védekezésünk feljavult, de támadásban továbbra sem tudtuk megvalósítani azokat a játékokat, amiket előre megbeszéltünk. Mi tettük szorossá saját magunknak ezt a mérkőzést! De a lényeg, hogy meg van a két pont!"

Kovács András: „Az első félidőben még nagyon elaludtunk, kapusteljesítmény is alig volt, de a folytatásban összekaptuk magunkat, kapusteljesítmény is volt, és így tudtuk megnyerni a mérkőzést.”

fotók: Farkas Anita

2018 OKT 03 20:11:27/