Idegenben győztük le a címvédőt

A fiú serdülőbajnokság ötödik fordulójában a NEKA csapata a tavalyi bajnok Balatonfüred otthonában lépett pályára. Kopornyik Zsolt együttese végig magabiztos teljesítményt nyújtott és végül 32-17-re diadalmaskodott. Öt mérkőzés után az FTC és a Veszprém mögött a harmadik helyen állunk.

Fiú serdülő-bajnokság: 

Balatonfüred–NEKA 17-32 (8-16)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 2, Major Márk 7, Bock Milán 2, Kis Molnár Máté 2, Tárnoki Márkó 2, Buri Attila, Széles Nándor 2, Bozi Máté 1, Pausits Noel, Bognár Nándor 6, Dombi Soma 1, Temesvári Gábor 2, Kecskés Dániel 5, Csordás Máté, edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Hétméteresek: 3/2, illetve 8/7

Kopornyik Zsolt: "Rangadót sikerült nyernünk, ráadásul idegenben. Nincs ekkora különbség a két csapat között, az eredmény túlzó, a Balatonfüred egy jó csapat. Nekünk ma minden sikerült az előjelek negatívumai ellenére. A CSAPAT nagyon okosan, fegyelmezetten játszott, ennek köszönhetjük győzelmünket. A második félidőben beálló játékosok is lendületet tudtak adni, ez segített át bennünket a holtponton. Gratulálok mindenkinek, aki kivette a részét a felkészülésből, a betegeket minél előbb visszavárjuk, jobbulást nekik!"

Tárnoki Márkó: "Jól kezdtük a mérkőzést, és végig uralni tudtuk a meccset a jó védekezésünknek, és annak köszönhetően, hogy mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez!"

Kis Molnár Máté: "Sokat készültünk a mérkőzésre, mindenképpen szerettük volna megnyerni. Sajnos egy komoly betegség söpört végig az egész csapaton, megtizedelve bennünket, de úgy gondolom, hogy a csapatnak sikerült remekül helytállnia. Nagyon jól kezdtünk, jók voltak a támadások, jól ment a védekezés, és ehhez egy kiváló kapusteljesítmény is párosult. Szerintem jól szálltam be a mérkőzésbe, remélem ez elég önbizalmat ad a folytatáshoz! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!!!"

Buri Attila: "Az első perctől kezdve uraltuk a mérkőzést és ezt a meccs során nem is engedtük ki a kezünkből. Higgadtan és magabiztosan játszottunk. Keményen készültünk erre a mérkőzésre és ennek köszönhetően szerintem megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!"

Major Márk: "A hatásos öltözői hangolódás után kellő önbizalommal léptünk pályára Füreden. Az első félidőben már meg is mutattuk melyik csapat volt az összeszedettebb, ezt támasztja alá a félidei nyolcgólos vezetés. A második játékrészben sikerült felvinni újra a megfelelő tempót a játékunkba, ennek eredményeként a meccs hajrájára szerepet kaptak a fiatalabbak is, akik nagyon jól szálltak be a meccsbe és nagyon jól is teljesítettek. Gratulálok a csapatnak a megszerzett 2 ponthoz!"

2017 OKT 13 07:45:16/