Idegenben nyertek a serdülők
Magabiztosan nyert a NEKA fiúcsapata a KSI vendégként a serdülő bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese tartja harmadik helyét a tabellán.

Fiú serdülő bajnokság I. o. KSI – NEKA 21-34 (9-17)

KSI: Nagy T., Szerencsés M., Bagjos A., Blaskó B. 1, Sáfrány B., Orczi M., Almássy M., Vincze L., Székely E., Romhányi L. 1, Kozma A., Almási M. 4, Bognár M. 5, Musztács D. 10 – edző: Szabóné Balog Judit

NEKA: Nagy T., Takács á. (kapusok), Kovács D., Kepess J. 2, Igali G. 3, Bock M. 3, Tárnoki M. 1, Széles n. 3, Szeverényi B. 1, Bognár N. 5, Papp T. 2, Ilic Z. 4, Temesvári G. 2, Krakovszki Zs. 6, Kiss l. 2, Dombi S. – edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Hétméteresek: 2/2, illetve 2/2

Kopornyik Zsolt„Ügyesen védekezve sikerült előnyt kiharcolni, azonban mindkét félidőben kisebb kihagyás miatt veszítettünk labdákat. Ezen kell dolgoznunk, hogy kiiktassuk ezen rövidzárlatokat. A kispadról beszálló emberektől magasabb koncentráció szükséges. De örülünk, hogy több pozitívum is akadt a támadójátékunkban."

Krakovszki Zsolt: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szerencsére a védekezésünk nagyon jól működött és ezért sok indítás gólt tudtunk lőni. A mérkőzés elején el tudtunk menni és ezt az eredményt meg tudtunk tartani egész meccsen. Gratulálok a csapatnak!”

Tárnoki Márkó: „A mérkőzés elején megszereztük a vezetést és ezt növelni tudtuk a meccs végéig. Sok gólt szereztünk indításból, de sok labdát is adtunk el. Fejben koncentráltabbaknak kell lennünk a továbbiakban. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.”

Igali Gergő: „Örülök, hogy sikerült behúznunk a 2 pontot, nagy szüksége volt rá a csapatnak, a bajnokság alakulása és az önbizalom növelése miatt. Jól teljesített a csapat elöl, hátul. Természetesen voltak hibák, de a jövőben azon leszünk, hogy minél előbb kiküszöböljük őket! Gratulálok a csapatnak!”

fotó (archív): Szeverényiné Bíró Györgyi

2018 MÁR 16 14:03:12/