Idén is öröm volt adni
A Nemzeti Kézilabda Akadémia 2018-ban is folytatja együttműködését a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, és csatlakozott a karitatív szervezet „Adni öröm” elnevezésű kezdeményezéséhez.

 A NEKA diákjai egy-egy fél pizza árával járultak hozzá az felajánlásokhoz, és a fiatalok, valamint a munkatársak segítségével közel 130 ezer forint gyűlt össze. Sportolóink, csakúgy, mint tavaly, ezúttal is személyesen vásárolták meg a tartós élelmiszereket, édességeket, amik karácsony előtt eljutnak a rászoruló családokhoz, szebbé téve az ünnepüket.

„Jó volt látni, hogy mindenki lelkesen csatlakozott az adománygyűjtéshez, és mindenki átérezte a segítségnyújtás fontosságát. Az Akadémia előtérbe helyezi a társadalmi szerepvállalást, és ezzel az akcióval a kiváló körülmények között élő és sportoló fiatalok figyelmét is ráirányíthatjuk arra, hogy ha tudjuk, támogatnunk kell a hátrányos helyzetű embereket” – mondta el Sikler Gyula NEKA kollégium-igazgató.

A NEKA-s fiatalok lelkesedését látva, az áruházban egy kedves házaspár is ragaszkodott ahhoz, hogy hozzájáruljon a vásárlásra szánt összeghez, Varga Győzőnének és Varga Győzőnek köszönjük a támogatást!

fotó: Tompos Gábor

2018 DEC 15 08:38:18/