Ifi siker Szombathelyen
A NEKA ifjúsági csapata 28-21-re múlta felül a Szombathely együttesét, így továbbra is azonos ponttal áll a Győrrel a tabellán. 

Női ifjúsági I. o. Swietelsky-Szombathelyi KKA – NEKA I. 21-28 (13-16)

V: Borsóné Nagy T., Molnár Lakatos I.

NEKA: Magera,Németh O., Szabó L. (kapusok),-Puskás 1, Zámori 6, Takó, Veress-Filep 2, Péter 3, Kovács N. 3, Schatzl 5, Szöllősi 1/1, Szabó N. 2/1, Máté 5/5, Tieff 

7m: 8/5, ill. 7/7                        kiállítások: 2 perc, ill. 4 perc

Mestermérleg: 

Bohus Bea: "Ezek a mérkőzések arra jók, hogy azok a játékosok, akik kevesebbet szoktak játszani, megtanuljanak felelősséggel kézilabdázni."

Játékos szemmel:

Veress-Filep Boglárka: "Álmosan kezdtük a mérkőzést, nem koncentráltunk eléggé. Védekezésben és támadásban is egyaránt voltak kisebb hibáink. Második félidőben a védekezésünk összeszedettebb volt, de a támadójátékunkban még mindig akadtak hibák. Az utolsó 15-20 percben összeszedtük magunkat, és nem tettük szorossá a végjátékot. A győzelemhez gratulálok!"

Szöllősi Flóra: "A meccs elejét kicsit álmosan kezdtük, nem voltunk ott teljesen fejben, sem védekezésben, sem pedig támadásban. A második félidőben sikerült összeszedni a védekezést, és ennek köszönhetően szereztük meg a 2 pontot."

Fotó: Andorka Sándor

2018 MÁR 04 18:37:51/